Мъжът, който преби пешеходец в Сливен, едва не прегазил двегодишно

...
Мъжът, който преби пешеходец в Сливен, едва не прегазил двегодишно
Коментари Харесай

Шофьорът-побойник от Сливен връхлетял и върху майка с дете

Мъжът, който преби пешеходец в Сливен, едвам не прегазил двегодишно дете на пътя. Шофьорът се движил с висока скорост, описа пред bTV майката, която е очевидец и на побоя.

Силвия Симеонова е първата жертва на нападателния водач, който връхлетял върху нея и двегодишното й дете на пътя: „ Видях толкоз засилена кола, хванах го за якето и го реалокирах,ако не бях реагирала по тоя метод,детето щеше да е под гумата на колата”.

Докато шокираната майка звъняла на тел.112 водачът се нахвърлил върху различен пешеходец: „ Такава експанзия не бях виждала в никакъв случай. Много кръв имаше по лицето. Той продължи да блъска момчето,да му нанася ритници, юмруци”.
След спор на пешеходна пътека: Ученик е със строшен нос след нахлуване от водач Агресивният лидер е освободен от ареста след 24 часа
Дванадесетокласникът Станислав Георгиев е признат в сливенската болница със строшен нос и се опасява да покаже лицето си.
Снимка: bTV
Нападателят е престъпно проявен. След 24 часа в ареста е освободен. В квартала където живее,не са го виждали. Възмущават се, че снимаме.

Според полицията в Сливен сходна експанзия на пътя е казус.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР