Мъжът е окупирал парко място и наказва всеки, който му

...
Мъжът е окупирал парко място и наказва всеки, който му
Коментари Харесай

Вандал драска коли и пука гуми на паркинг в Русе

Мъжът е окупирал парко място и " санкционира " всеки, който му го заеме

Действието се развива на паркинга на блок " Жерав " в квартал " Здравец - Изток ", заяви русенец в групата " Забелязано в Русе ". Мъжът е окупирал парко място и " санкционира " всеки, който му го заеме. Днес е направил следващото посягане като е спукал гума на автомобил. Явно трансформирал вандалските си дейности в ежедневна процедура, индивидът към този момент работи безнаказано. Остава да бъдат предизвестени и органите на реда.

Ето и цялостната информация за вандалските прояви, които служат за предизвестие на живущите до паркинга притежатели на коли:

" Нека всички да бъдат предизвестени в случай че стопират на паркинга на блок Жерав кв. Здравец Изток. Има човек който драска коли и пука гуми в случай че спрат ''неговото място " или от ляво и дясно на него коли които не познава. Държи да стопира на 1во място откъм основната. Автомобила му е мрачно наследник vw jetta Р 6058 АХ. Днес беше следващата му жертва със спукана гума. В момента има паркирана кола с пловдивска регистрация до него може би идната жертва ".

" Ако има потърпевши от този паркинг да пишат имам фотоси на него и на колата му. Човека се върти към блока всеки ден и следи колите ", добавя създателят на сигнала.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР