Мажа цялото си тяло с кокосово маслоВинаги съм искала да

...
Мажа цялото си тяло с кокосово маслоВинаги съм искала да
Коментари Харесай

Попи Делевин: Обичам да съм полугола

Мажа цялото си тяло с кокосово масло


Винаги съм желала да бъда секси младоженка


В момента следим обилие от британски артисти и актриси, които блестят в холивудските филми


Жената би трябвало да знае кои са нейните цветове и да играе с тях. Аз акцентирам на кафявите, тъмнокафявите и медните тонове


Попи Делевин има еротично-аристократичното лъчение на богаташка щерка, която вместо да стане капризно момиче се трансформира в виновна професионалистка и покорява света на модата, киното и малкия екран. Тя съставлява една от по-горещите и качествени експортни артикули на Англия за международния шоубизнес. С милиони почитатели в Instagram, Попи е една от най-обожаваните млади дами на планетата. Тя носи допустимо най-хубавите британски гени – висока, руса, слаба, стройна и стегната, с превъзходна костна конструкция и копринена бяла кожа. Светли очи и студена хубост, които канят мъжкото удивление и предпочитание. Попи Делевин се ражда в Лондон в богатото семейство на строителния бизнесмен Чарлз Хамар Делевин и неговата брачна половинка Пандора Ан Делевин. Тя израства в Белгрейвия (Belgravia) – един от най-престижните и скъпи квартали в Лондон и света като цяло. Родът на Делевин съдържа обилие от благородници и бележити фигури, оставили отпечатък в светската история на висшите пластове на английското общество. Във вените на Попи че кръвта на медийни магнати, политици, баронети и аристократи, доближени на кралското семейство. Делевин пристъпва в света в модата като тийнейджърка и след това се ориентира към киното и малкия екран като притегля вниманието с осъществявания в “Рок радио ”, “Крал Артур ”, “Kingsman ” и други. Тази грациозна лондонска секс богиня има завладяващо бъдеще в киното.

 20_1  20_2  20_poppy-and-firend  21_1  21-2  21-3  21-4
– Попи, Вие сте една от най-атрактивните и обсъждани фешън и кино фигури на Англия. Кои са съгласно Вас най-важните детайли от стила на една дама?
– Жената би трябвало да знае кои са нейните цветове и да играе с тях. Има динамичност сред нюанса на кожата ви и тоновете, в които се обличате. Аз акцентирам на кафявите, тъмнокафявите и медните тонове. Те подхождат на сините ми очи. Когато си по-млад никой не те учи – просто експериментираш и въобще не мислиш какви цветове и гримове ще вървят най-добре с естествените ти черти.

– Кога започнахте да се интересувате от мода?
– Чак когато започнах професионално да се занимавам с моделство на 18 години. В този миг започнах да чета списания и да абсорбирам цялата информация за дизайнерите и тяхното творчество.

– Кои са основните характерности на персоналната Ви хармония?
– Обичам роклите, огромните обеци и сандалите. Но съм пристрастена и към разголените фотосесии по долни дрехи. Аз съм си бикини момиче. Няма да е пресилено в случай че кажа, че обичам да съм без облекла. Гледам да съм полугола, колкото се може по-често. Разхождам се полугола из жилището и ми е удобно, когато би трябвало да фотографирам по този начин кино сцена, фотосесия, клип или реклама. Освен това имам култ към чантите. Те са моята греховна пристрастеност. Дори не знам какъв брой владея.

– Как гледате на глада за английски артисти и акценти в Холивуд?
– Това е прелестно, доста се веселя по какъв начин ни посрещат в Америка и постоянно ще съм признателна на опцията да работя и там. Киното се обогатява от сходна динамичност. В момента следим обилие от британски артисти и актриси, които блестят в холивудските филми.

– Винаги сте в превъзходна физическа форма. Каква е програмата Ви за тяло от международна класа?
– Аз съм запалена по фитнеса и имам приказен персонален треньор, който ме познава и знае по какъв начин да ме провокира и предизвика. Фокусирам се върху силата на коремните си мускули. Но за благополучие имам бърз метаболизъм и съм в положение да наподобявам слаба и без изключително натоварен подготвителен режим. Когато се приготвям за особено фешън събитие или кино премиера виждам да не върша нищо през целия ден. Само релакс, дълга баня, едно здравословно ядене и малко четене. Резултатът си проличава по формалните фотоси, на които съм свежа и във форма. Просто би трябвало да се грижим за себе си. Почивката е ужасно значима. Храната, упражненията. Грижи за косата и кожата. Не би трябвало да прегаряме. Слънцето прави чудеса – аз съм за на никое място без Витамин Д. И, несъмнено, кокосово масло. Мажа цялото си тяло с кокосово масло.

– Какво търсите в една сантиментална връзка?
– Винаги съм желала да бъда секси младоженка, само че в последна сметка с годините станах като че ли по-романтична. Но към момента диря случката и чувството за премеждие. Понякога съм доста шантава – както в избора на облекла, по този начин и в персоналния живот.

– Сестра Ви Кара също е на върха на кариерата си, само че тя намерено приказва за големите проблеми, които е имала в младостта си. Какви са връзките Ви с нея?
– Да, по-малката ми сестра е моето огромно богатство. Още когато беше на четири годинки тя ми сподели, че желае да стане Клаудия Шифър до момента в който си стоеше гола в банята с гъба върху главата. Винаги съм знаела, че е родена да реализира нещо огромно. Тя е толкоз амбициозна и отдадена на специалността си. Тя просто реализира нещата. Дори се постанова в този момент аз да желая нейната помощ по връзки на бизнеса, в който работим и тя постоянно се отзовава.

– Но не постоянно е било по този начин, нали?
– Кара мина през тежки интервали на депресии. Страдаше от неврологично разстройство, което я изкара от релсите на доста нежна възраст. В допълнение с хормоналните безредици на пубертета тя се трансформира в изключително деликатна и проблематична тийнейджърка. Днес тя фактически намерено приказва за мрачните месеци в плен на депресията и паниката. Имало е моменти, в които да бъде будна и в схващане за нея е било отвратително и е стигала до такава степен да си удря главата в дърво с концепцията да се нокаутира и да скъса с действителността колкото се може по-бързо и ефикасно.

– Как се измъкна от този тежък душевен капан?
– Кара откри кей от бесовете и демоните си в света на творчеството и въображението. Музика, кино, мода, книги. Започна да пее, да свири, да играе и да написа. Преди да навърши пълноправие, напусна учебно заведение, с цел да преследва кариера в шоубизнеса. През 2012-а стана „ Модел на годината ” и притегли вниманието на марки като Burberry и Chanel, до Mulberry и Dolce & Gabbana. После дебютира с дребна роля в екранизацията на Джо Райт по съветската класика „ Ана Каренина ”. После се снима в „ Отряд самоубийци ”, „ Треска за лалета ”, „ Валериан и градът на хилядите планети ” и London Fields. А през 2017-а Кара написа първия си разказ – тийн творбата Mirror, Mirror. Книгата съдържа доста автобиографични моменти и третира тематики като депресията и бисексуалността.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР