Мъж задигна портфейл от младеж в неравностойно положение, докато уж

...
Мъж задигна портфейл от младеж в неравностойно положение, докато уж
Коментари Харесай

По-ужасна кражба не сте виждали! Мъж отмъкна портфейла на момче с патерици, докато уж му помага

Мъж отмъкна портфейл от юноша в неравностойно състояние, до момента в който сякаш му оказва помощ, а по-късно атакува хората, разгласили фрагментите с кражбата.

Инцидентът е станал пред нон стоп магазин до метростанция Надежда. След като притежателят на магазина вижда случилото на записите от камерите, търси сметка от крадците, след което те го атакуват, съобщи NOVA.

Според притежателя по камерите се вижда, че случката е от 21:21 ч. " Въпросното момче плачеше, а трима мъже го бяха наобиколили. Те са се почерпили с него. Момчето беше със строшен крайник и патерици, беше в рецесия. Отидох да видя по какъв начин да му оказа помощ, разпитах го. Той ми описа, че са му откраднали портмонето, в него е имало 200 лв. в банкноти и 200 във ваучери за храна. Каза, че не желал да върви в полицията, тъй като е пийнал. Сподели ми, че " третият кръг " на почерпка бил негов, извадил си портфейла, с цел да почерпи, а след това не помни да го е виждал ", споделя той.

По думите му като са чули, че се приказва за камера и полиция, момчетата стартират да стават нападателни. " Приятелят му ми връхлетя на пердах. Казах му, че не желая да се занимавам с пияни и той полудя и ми налетя на пердах. Удари момчето, което беше сред мен и него, то падна и си удари мощно главата. На идващия ден помолих от магазина насреща да забележим камерите, откъдето се вижда по-добре. Впоследствие разбрах, че към този момент е подаден сигнал в полицията ", изясни мъжът.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР