Мъж с увреждания, който планира пътуване на живота си до

...
Мъж с увреждания, който планира пътуване на живота си до
Коментари Харесай

Човек с рядка болест, „зашеметен“ от съвета, си „върна обратно“ 50 000 паунда, които той спести преди пътуването до Флорида

Мъж с увреждания, който възнамерява пътешестване на живота си до Флорида, получи 50 000 паунда спестявания, „ прибрани “ от съвета в спор за това по какъв начин харчи издръжката си.

47-годишният Нейтън Лий Дейвис е възнамерявал да похарчи £3500 за първата си отмора от 14 години. Той споделя, че пътуването е било жизненоважно за неговото благоденствие и битката му с атаксията на Фридрих, прогресивно генетично заболяване на нервната система. Г-н Дейвис получава 11 000 английски лири на месец под формата на директни заплащания от локалния съвет и може да ги похарчи за утвърдени пътувания до механа, кино и заведения за хранене, както и за своите болногледачи, които се грижат за него непрекъснато.

Въпреки това, в продължение на няколко години, в това число по време на блокиране на Covid, господин Дейвис се отхвърли от обществени действия и вместо това спести £50 000. Той споделя, че също е предоставял на съвета банкови извлечения всяко тримесечие, с цел да покаже, че не злоупотребява със средствата.

Той споделя, че е възнамерява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР