Мъж пропътува почти 500 мили, за да заколи възрастен вдовец,

...
Мъж пропътува почти 500 мили, за да заколи възрастен вдовец,
Коментари Харесай

„Опасен“ мъж пропътува 500 мили, за да убие вдовец, 89, той никога не е срещал, за да се „освободи от проклятието“

Мъж пропътува съвсем 500 благи, с цел да заколи възрастен вдовец, който в никакъв случай не е срещал, тъй като смяташе, че убийството му ще „ освободете го от проклинание “.

Джеймс О'Конър намушка до гибел 89-годишния Фредерик Бърдж като част от своето „ заблудено “ разбиране, потвърждавайки, че гласове са му споделили да убие пенсионера. Бристолският кралски съд изслуша по какъв начин " слуховите халюцинации " на 45-годишния мъж го накараха да пътува от Дънди в Шотландия до Гластънбъри, Съмърсет, където той намушка пенсионера с кухненски нож девет пъти на 26 февруари предходната година.

Съдия Джулиан Ламбърт сподели, че заблудите на обвинения, породени от шизофрения, „ подсказват, че различен човек би трябвало да бъде освободен, с цел да можете да освободите себе си, и че подобен човек ще бъде открит в Гластънбъри “, отчет на BristolLive. Съдът чу, че О'Конър е споделил на психиатрите, че гласовете са избрали къщата. След това той влезнал в дома на господин Бърдж и намушкал пенсионера няколко пъти в гърдите. Подсъдимият, от Дънди, пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР