Мъж от Южна Каролина, САЩ, от няколко дни се радва

...
Мъж от Южна Каролина, САЩ, от няколко дни се радва
Коментари Харесай

Дует с магаре донесе слава

Мъж от Южна Каролина, Съединени американски щати, от няколко дни се радва на голяма известност в интернет с помощта на дуетното си осъществяване с магаре. Травис Кинли показа за " Глоубъл нюз ", че всичко е почнало на смешка. Мъжът желал да очарова приятелите си с осъществяване на заглавната ария Circle of Life от " Цар Лъв ". Обаче настъпило комплициране, когато към стопанина си на назад във времето се включило магарето му Нейтън. Резултатът надминал всички упования на 31-годишния американец.

Откакто преди седмица е качено във фейсбук, 25-секундното клипче е гледано милиони пъти и продължава да се споделя в други обществени медии и платформи.

Травис Кинли не крие, че е бил сюрпризиран от " включването " на Нейтън. Стопанинът на магарето отбелязва, че дългоухият му питомец е податлив да прави бели. Когато го купува за едвам 100 $, Травис не подозира, че е вложил в бъдещия си сътрудник в песента.

Сред очарованите от осъществяването на Кинли и магарето му консуматори не липсват и такива, които оферират ексцентричното дуо да получи освен популярност, само че и звукозаписен контракт.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР