Мъж от Аржентина, след като научил за предателството на любимата

...
Мъж от Аржентина, след като научил за предателството на любимата
Коментари Харесай

Мъж разбра за предателството на любимата си и измисли хитър план за отмъщение ВИДЕО

Мъж от Аржентина, откакто научил за измяната на обичаната си, създал интелигентен проект за възмездие, който съумял да реализира. 

Мъжът е създал остроумен проект да отмъсти на погрешната си другарка, като я изпрати на първокласно пътешестване до Бразилия за нейни разходи, написа Thaiger. Кадри от случая, оповестени в TikTok, привлякоха вниманието на доста фенове по света. Видеото стана вирусно и бързо събра повече от два милиона гледания.

Във видеото Чарли е снимал себе си и приятелката си да се разхождат по плажа. Той сподели, че знае за нейната невярност, само че тя не подозира, че индивидът е отдаден в нейната загадка. За да отмъсти на измамничката, мъжът предложил да прекара почивка в спокойна конюнктура. Това било част от отмъщението му.

Чарли резервирал безценен хотел и самолетни билети до Бразилия за приятелката си. Въпреки това, обратно на нейното разбиране, тя беше тази, която плащаше за всичко, защото индивидът употребявал кредитната й карта, с цел да заплати.

След като видеото беше оповестено, потребителите на обществените медии наводниха секцията за мнения, като преобладаващо поддържаха действието на Чарли.

Verano, playa y cumbia cheta exclamo la princesa

„ Този ​​човек би трябвало да е супергерой “, написа един.

Някои измислиха способи да санкционират още повече момичето. Те му предложиха да употребява картата на приятелката си, с цел да купи безценен парфюм или други дарове, с цел да бъде пътуването по-пълноценно.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР