Мъж необезпокоявано задоволява никотиновия си глад в столичния градски транспорт.

...
Мъж необезпокоявано задоволява никотиновия си глад в столичния градски транспорт.
Коментари Харесай

Мъж опъва цигара в градския транспорт в София и си говори с шофьора

Мъж необезпокоявано задоволява никотиновия си апетит в столичния градски превоз. Това излиза наяве от видео, оповестено в обществената мрежа Фейсбук.

Кадрите са оповестени от Иван Иванов и на тях се вижда, че мъжът, който опъва цигарата, организира диалог с водача на рейса.

" Потресаваща нецензурност! Ще се опитам да бъда изкусен, с цел да не обидя гилдията на водачите. Линия 310, часът е 19:23, Люлин 5. Спътникът на водача, допускам негов сътрудник, си пуши безогледно цигарата в автобуса ", показва Иван Иванов.

Иван твърди, че подвластният от цигарите е употребявал нецензурни изрази, а в рейса се е носела тежка и неприятна миризма на тютюнев пушек.

" През целия път приказва и занимава водача, псува като тъпанар. Господа водачи, желаете обикновено работно време и по-високи заплати, което утвърждавам, единствено че - изкоренете преди този момент просташката селяндурщина, която витае в повечете от вас ", написа Иван Иванов.

В публичния градски превоз е безусловно неразрешено пушенето на всевъзможен тип цигари, включително и на модерните електронни устройства, които изпускат пушек, пара или дим.

В някои транспортни средства на столичния публичен превоз даже са сложени стикери, които да напомнят на пасажерите за възбраната за пушене на закрити публични места, наложена със Закона за здравето към този момент няколко десетилетия.

На всеки от стикерите, разлепени в столичния градски превоз, има телефон - 0700 13 233, на който жителите могат да подават сигнали за нарушаване.

" Пушещите водачи за жалост въобще не са изключение. Може да подадете сигнал, само че се колебая, че нещо ще се случи ", написа Mirazchijska Kapka в мненията под поста на Иван.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР