Мъж нападна съседите си нож в Поморие. От полицията съобщиха,

...
Мъж нападна съседите си нож в Поморие. От полицията съобщиха,
Коментари Харесай

Див екшън в Поморие! Мъж нападна съседите си с нож!

Мъж атакува съседите си нож в Поморие. От полицията оповестиха, че през вчерашния ден към 16 часа на поморийската улица " Княз Борис I ", наоколо до обект за бързо хранене " Jumbo " е зародил случай, при който 51-годишен помориец след скандал от битов темперамент със своите съседи – 46-годишен мъж и 46-годишна жена, вади сгъваем нож и нанася голям брой удари с него по тялото на съседа си и един в тялото на съседката.

Двамата потърпевши са откарани в УМБАЛ – Бургас, където е открито, че нападнатият е с три прободни рани на лявата ръка, три порезни рани на гръдния панер и прободна рана в региона на корема, без навлизане в стомашната празнина. Жената е с прободна рана в региона на корема. Те са настанени са в УМБАЛ - Бургас за лекуване, без заплаха за живота.

Докато на местопроизшествието е провеждан оглед причинителят на действието се оплакал от болежка в региона на гърдите. Той е откаран  в УМБАЛ – Бургас, където е открито, че е с контузия на гръдния панер. Настанен е за болнично лекуване, без заплаха за живота.

Извършени са разпити на очевидци и очевидци на случая. Намерен е ножът, с който е осъществено действието. Работата по случая продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР