Мъж на 29 години се самозапали в Симеоновград. Състоянието му

...
Мъж на 29 години се самозапали в Симеоновград. Състоянието му
Коментари Харесай

Мъж се самозапали след скандал с жена си

Мъж на 29 години се самозапали в Симеоновград. Състоянието му е доста тежко и интервенцията за трансплантация на кожа, която бе планувана за края на тази седмица, е отсрочена, написа "Монитор ".

Мъжът е признат на 4 юли в Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия в УМБАЛ „ Св. Георги” с 55% изгаряния по тялото и заплаха за живота. Сериозно са били наранени двете му ръце, гърба, седалището, лицето и краката.

Всички тези изгаряния получил, тъй като се полял с бензин и се запалил. Причината да го направи бил фамилен скандал с бременната му жена. Двамата се скарали и тя отказала да го пусне да се прибере в общия им дом на ул. „ Цар Асен”.

Мъжът почнал да пръска към себе си с носената от него бутилка, цялостна с бензин. След това, към 21,40 часа, се полял и се запалил. Бил откаран в пловдивската университетска болница към 1 часа през нощта и цели три часа лекарите обработвали тежките му рани.

Било планувано да бъде опериран, с цел да му бъде присадена кожа, само че защото лабораторните му проучвания, които се проследявали трикратно всеки ден, се влошили, се налагало първо пациентът да бъде реанимиран преди да бъде опериран, обясниха от клиниката.

Оттам не се ангажираха по кое време ще бъде допустимо 29-годишният да се подложи на хирургическата намеса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР