Мъж, който почина, след като простреля смъртоносно двама полицаи и

...
Мъж, който почина, след като простреля смъртоносно двама полицаи и
Коментари Харесай

Мъж от Минесота, който застреля двама полицаи и пожарникар, нямаше право да има оръжие

Мъж, който умря, откакто простреля смъртоносно двама служители на реда и пожарникар в залесен квартал в региона на Минеаполис, нямаше законово право да има оръжие и е бил забъркан в дълготраен спор за попечителството и финансовата поддръжка на трите му най-големи деца, демонстрират правосъдните регистри.

Властите в понеделник идентифицираха Шанън Гудън, на 38, като мъжа, разкрил огън по полицията в богатия предградие на Бърнсвил, откакто дадоха отговор на позвъняване за битови разстройства рано в неделя. Обаждащият се съобщил, че се е барикадирал в дома си с членове на фамилията, в това число седем деца на възраст от 2 до 15 години. Часове по-късно той беше открит мъртъв в дома.

Сблъсъкът му с полицията пристигна единствено два дни преди планувано съвещание в окръжния съд по продължаващите му правосъдни разногласия с майката на трите му най-големи деца. Онлайн правосъдните записи демонстрират, че тези деца са прекарвали множеството нощи с него, само че той към момента е желал да се върне в съда. Записите не споделят за какво.

Адв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР