Магове, ясновидци и много други хора наистина вярват в свещения

...
Магове, ясновидци и много други хора наистина вярват в свещения
Коментари Харесай

Строго забранено: Какво не трябва да правите на рождения си ден?

Магове, ясновидци и доста други хора в действителност имат вяра в свещения смисъл на деня, в който човек е роден. И ние не вършим изключение. Намерихме забавна информация в #witchtok за това какво е строго неразрешено да вършиме на рождения си ден.

Под строга възбрана: какво да не вършиме на рождения си ден?

Рожденият ден е специфичен празник. Може би най-специалният за годината. Въпреки обстоятелството, че всички честваме рождения си ден дружно с доста други хора. Изглежда, че това в действителност е нашият ден и на никой различен.

На този ден всички се усещаме специфични и желаеме рожденият ден да бъде занимателен, готин и запаметяващ се през цялата последваща година. За да не замърсите кармата си и да се настроите към позитивни трептения, би трябвало да запомните елементарни правила, които би трябвало да спазвате на рождения си ден. Нека ги опознаем по-добре.

На този ден енергийното пространство на индивида в действителност е на по-специални трептения. В този ден ставате мощно податливи както към позитивни, по този начин и към негативни трептения. Космическите канали са необятно отворени и гълтам всичко, което поставите в тях. Може би сте забелязали, че преди рожден ден доста хора стартират да се разболяват и да се усещат зле. Това е всичко, тъй като аурата отслабва. Но няма да е задълго, не се тормозете. Основното нещо е да не вършиме нищо неприятно и неуместно през това време.
Знаете ли за какво 40-годишнината не се чества
Вероятно сте чували, че 40-годишнината не се чества, само че дали знаете каква е повода? Разбира се, всичко опира до националните вярвания...
Прочети повече
На рожден ден е строго неразрешено да се даде заем на някого. Това ще навреди на финансовия ви поток. Моля, въздържайте се от това.

Освен това на рождения си ден и няколко дни преди него не вземайте финанси. Това работи по същия метод, както при предходното предписание.

На вашия празник се пазете от хора с отрицателни послания и страсти. Със сигурност имате в кошчетата си лист с герои, които могат да ви разстроят или по някакъв метод душевен да ви разстроят. Така че, апелирам, на рождения си ден не общувайте с такива хора или най-малко ги изключете за един ден (Тук би трябвало да има отпратка към нездравословните шефове. Затова се пробвайте да не се засичате с него на рождения си ден). Цялата негативност, която този човек ще ви донесе, можете да поемете във вашето пространство и ще го носите със себе си през цялата година.

Всичко гениално е просто, нали?:)) Честит рожден ден и по-малко негативизъм по пътя!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР