Маги Джанаварова, Рафи Бохосян и Борислав Захариев - Боби Турбото

...
Маги Джанаварова, Рафи Бохосян и Борислав Захариев - Боби Турбото
Коментари Харесай

С дрехи във водата: Маги Джанаварова скочи облечена в басейн

Маги Джанаварова, Рафи Бохосян и Борислав Захариев - Боби Турбото скочиха с облеклата в цялостен басейн . Певицата бе част от звездния състав на шоуто „ С Рачков всичко е допустимо “ и новото предизвикателство “1D ”.

Е, басейнът беше единствено нарисуван, само че това не попречи на Маги да покаже уменията си на плувец . Или в случай че би трябвало да бъдем точни - на актриса. Тя се въплъти в ролята на отегчена майка, която избира да се отдаде на плажни свалки , в сравнение с да наглежда детето си. Докато нехайно отпиваше от коктейла си, синът й (Рафи) съвсем съумя да се удави в нарисувания басейн, само че бе изваден от водата тъкмо в точния момент от наточения избавител Боби Турбото. Финалът както се досещате бе сантиментален и историята приключи идилично.

 Маги Джанаварова

Вероятно част от феновете на Маги Джанаварова са останали разочаровани, че " скачането " в басейна не беше по бански. Единственото, което смъкна от себе си предизвикателната певица, бяха убийствените й токчета...
 
 Маги Джанаварова
Ако някой желае да види Маги по бански, това е елементарно поправимо. В профила й в Инстаграм певицата има много фотоси, на които е на същински плажове. И те несъмнено не разочароват...

                 

 
Наскоро Маги Джанаварова сподели изваяното си тяло и на остров Крит, където е изцяло допустимо да са я сбъркали с древногръцка богиня .

                 

 
Веднага след предаването, чаровната брюнетка разгласява в историите си фотография от летището и видео от самолета. Интересно накъде ли е потеглила Маги? Дали няма да е някое горещо кътче, от което още веднъж ще ни зарадва със знойни фотоси?

Няма никакво подозрение, че пътешествията са измежду най-любимите занимания на г-жца Джанаварова. Париж, Виена, Будапеща, Абу Даби, Лондон, Цюрих са единствено част от градовете, които е посетила неотдавна певицата.

                 

          Следете  , официалния   и   профил на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР