Мъдрост на деня: Направи добро и забрави. Получи добро и

...
Мъдрост на деня: Направи добро и забрави. Получи добро и
Коментари Харесай

Ден за радост от битието и вътрешно освобождение

Мъдрост на деня: Направи положително и не помни. Получи положително и помни!

Луната е в символ Риби до 19:38 ч.

Време за озарение и прояснение. Лунното въздействие в Риби ускорява интуицията и доста хора могат да получат просветление или да ги осени интуицията. В любовните каузи би трябвало да се демонстрира огромна нерешителност. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Чувствата могат да бъдат прекомерно интензивни, сърцето прекомерно намерено. Хората са прочувствено нестабилни, елементарно се поддават на внушения и непознато въздействие. Ако се занимавате с креативна работа, то в този момент е уместно време да станете по-активни. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Старайте се да поддържате връзка единствено с хора, които са ви приятни. Когато Луната е в символ Риби е потребно да бъдете измежду природата, изключително при водоеми, на брега на морето - това покачва тонуса, ускорява менталната сила. Подходящо време за благотворителни каузи. Уязвими са ходилата на краката и кожата. Да се понижат течностите и алкохола, с цел да не се натоварват бъбреците. Не е добре да се мие косата в този момент, може да се появи пърхот.

Луната стартира да се движи на луфт от 16:56 ч до 19:38 ч. В този времеви период се въздържайте да предприемате значими и нови неща, не правете самопризнания, не ходете на значими срещи.

След това Луната минава в символ Овен в 19:38 ч, където ще остане до 04:31 ч на 31 август.

Доминиращ е 17-ти лунен ден, който стартира от 20:55 ч на 27 август и продължава до 21:23 ч на 28 август.

Ден за наслада от битието и реализиране на вътрешна независимост. 17 лунен ден се свързва с интуитивното знание, екстаза, преображението. Добре е да се отпуснете, не потискайте инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Нищо не би трябвало да стига до крайности. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Енергията е нужно да се направлява единствено в креативното русло. Сега е добре да се основават творби и творения на изкуството, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Деловата интензивност би трябвало да бъде рационална.

Сега може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено. В античните текстове се загатва, че в случай че чист по душа човек пие вино, той става по-общителен и прелестен за близките, неговото здраве се усъвършенства. Но в случай че индивидът от вътрешната страна е развален, то той става раздразним и противен, здравето му не се усъвършенства, той ще страда и близките също.

Болестите на този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност. Най- уязвима е ендокринната система, по тази причина е добре да няма хирургическо вмешателство и акупунктура. Интересен факт е, че алкохолиците не се разболяват в този лунен ден. Да се съблюдава сдържаност във всичко, което касае здравето. Препоръчително е да се изключи месото от храната и да се акцентира на плодовете и зеленчуците. Благоприятно се отразяват подмладяващите процедури, масаж, аромотерапия.

Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Психиката при дамите в този момент е по-напрегната. Най- положителното време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването. Забравете за взаимните искания и обиди. Идеален ден за подписване на брак, разкрепостяване и избавление от задръжките, както и сублимиране на половата сила.

Секс – Прекрасен ден за обич и секс. Колкото повече, толкоз по-добре. Отдайте се на любовта, където и да ви застигне пристрастеността. Отпуснете се, оставете се на желанието си, няма потребност да сдържате своите еротични мечти. Особено настоящо е „ да падат облекла и задръжки….”, само че да се съблюдава въпреки всичко сдържаност.

Подстрижка – В този лунен ден може да предизвика промени в живота. Ако не планирате огромни промени, по-добре се въздържайте. Подходящо време за оцветяване на косите в рижави и тъмни тонове. Ако през днешния ден вплетете в косите си лента с жълто-червен цвят, ще привлечете силата на слънцето.

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сте сънували кошмари, то значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.

Следва 18-ти лунен ден, който стартира от 21:23 ч на 28 август и продължава до 21:49 ч на 29 август.

Днес е 11 безоблачен ден – Ден, в който всичко живо гълтам слънчевата сила и светлина. Загорявайте, хващайте загар, къпете се в слънчевите лъчи, развивайте духовното си начало и укрепвайте тялото. Хубаво време да поддържате връзка с деца, с другари от детството. Време за знание и преоткриване на света. Подходящ за ограмотяване, четене и обучение. Учете децата на опита си и книгите от своето детство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР