Мадрид. Наставникът Карло Анчелоти не смята, че Килиан Мбапе е

...
Мадрид. Наставникът Карло Анчелоти не смята, че Килиан Мбапе е
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Гордостта на Реал като клуб беше накърнена след първия двубой в Париж

Мадрид. Наставникът Карло Анчелоти не счита, че Килиан Мбапе е единствената огромна опасност за Реал Мадрид в реванша от 1/8-финалите в Шампионската лига. В сряда вечер испанците посрещат Пари Сен Жермен в борба за класиране напред, като имат пасив от 0:1.

“Мбапе не може да бъде спрян? Не би трябвало единствено него да стопираме. ПСЖ има още Лионел Меси, Неймар и други отлични футболисти. Трябва да играем на високо движение до последната минута. Планът е да действаме по-компактно и интелигентно. Не можем просто да полудеем и да се опитваме да вкараме доста голове. От нас се желае да спечелим мача. Няма значение дали ще отбележим рано, или късно. Просто би трябвало да надделеем ”, съобщи Анчелоти.

Вчера Мбапе получи травма и се приказва, че може и да не играе. Той обаче е в групата на парижани. “Не е хубаво да виждаш контузени играчи. Подготвяме се с концепцията, че той ще е в стартовите 11 ”, увери италианецът.

Очаква се международният първенец да укрепи тъкмо Реал през лятото, когато договорът му изтече. По тази причина почитателите най-вероятно ще приветстват голмайстора. “Сигурен съм, че великите футболисти постоянно са били одобрявани добре на “Бернабеу ” и са получавали аплодисменти ”, добави Анчелоти.

“Каква е най-силната страна на ПСЖ? Не мисля за това. Мисля какво ние можем да създадем, какви са нашите мощни страни. Аз по-скоро съм човек, който размишлява върху това какво ние бихме могли да реализираме, вместо да се опасявам. Шампионската лига е доста значима за нас и желаеме да останем в шампионата. Не ни се желае да отпаднам и по тази причина съм уверен, че ще спечелим. Сигурен съм обаче, че и в ПСЖ са уверени в себе си. Първата среща сподели, че не успяхме да сторим това, които бяхме възнамерявали. Имахме доста проблеми с високата преса на противника и надлежно не съумяхме да създадем задоволително благоприятни условия в офанзива. Защитният ни блок се оправи, само че трябваше да сме по-добри в играта с топката.

Според мен вършим добър сезон до момента. Винаги обаче, когато създадем нещо, има едно “но ”. Когато бием - чуваме “ама в случай че не беше Куртоа ”, “ама в случай че Бензема не беше вкарал ”. Да се надяваме, че ще приключим сезона мощно. Нашите почитатели ще имат значима роля. Ние ще играем по метода, по който ентусиастите желаят от нас. Гордостта на Реал като клуб беше накърнена след първия дуел в Париж, само че пък знаем, че най-хубавият Реал може да се съревновава с най-хубавия ПСЖ.

Много ще е значима и психическата ни мощ. Мотивирани сме, само че също по този начин сме спокойни и съсредоточени. ”

Анчелоти добави, че Тони Кроос няма да играе, в случай че не е възобновен изцяло. Карим Бензема е здрав и ще е титуляр, а късмет да стартира от първата минута има и Едуардо Камавинга.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР