Мадона развълнува социалните мрежи с редки, нередактирани снимки, направени на

...
Мадона развълнува социалните мрежи с редки, нередактирани снимки, направени на
Коментари Харесай

Мадона сияе на 65-ия си рожден ден

Мадона развълнува обществените мрежи с редки, нередактирани фотоси, направени на празненството за 65-ия ѝ рожден ден в Португалия в сряда.

Близката другарка на Кралицата на попа Маха Дахил показа поредност от фотоси от празненството в Instagram, като ограничи филтрите до най-малко, написа vesti.bg.

Първата фотография демонстрира Мадона и Дахил, седнали една до друга и държащи се за ръце, до момента в който се усмихват на камерата.

В качения в обществената мрежа материал изпълнителката на " Материалното момиче " носеше същия черно-бял костюм с пера, който сподели във филтрирано селфи в Story и видео в TikTok по-рано същия ден.

Дахил, която заема висок пост в Creative Artists Agency (CAA), разгласява и втори кадър, на който върви малко зад Мадона.

Не е ясно обаче по кое време е направена тази фотография, защото попзвездата е с флорална рокля, а не с ансамбъла си за рождения ден.

Няколко почитатели побързаха да разясняват поддръжката си за нередактирания взор към Мадона, която постоянно филтрира личните си изявления.

" Красива фотография без филтър ❤️❤️ ", разяснява един от почитателите, а различен написа: " ПРЕКРАСНА недокосната фотография! Обичам я ❤️❤️. "

Изпълнителката на " Vogue " отпразнува рождения си ден по-малко от два месеца, откакто се популяризира новината, че е била откарана в нюйоркска болница и интубирана, откакто е била открита в безпомощно положение.

Дългогодишният управител на Мадона, Гай Осеари, по-късно показа, че клиентката му е " развила сериозна бактериална зараза, която е довела до няколкодневен престой в интензивното поделение ".

Малко откакто хоспитализацията ѝ излезе на първите страници на вестниците, Мадона наруши мълчанието си и благодари на шестте си деца - Лурдес, на 26 година, Роко, на 23 година, Мърси, на 17 година, Дейвид, на 17 година, и близначките Стела и Естер, на 10 година - посредством Instagram за поддръжката по време на възобновяване ѝ.

" Благодаря ви за позитивната сила, молитвите и думите за излекуване и поощрение ", написа тя тогава. " Усетих вашата обич. На път съм да се възстановя и съм необикновено признателна за всички благословии в живота ми ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР