Мачът за световната титла в тежка категория между Кубрат Пулев

...
Мачът за световната титла в тежка категория между Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Обмислят мачът между Пулев и Джошуа да е в малка зала

Мачът за международната купа в тежка категория сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа може да се състои в по-малка зала и пред по-малко фенове по-късно през годината, само че наложително това ще се случи във Англия.

Това разгласи промоутърът на международния първенец – Еди Хърн, който посочи, че целта е конфликт да се организира на английска земя, даже и това да наложи да се случи пред по-малко фенове, което ще докара до по-малки доходи от билети. Първоначално срещата бе планувана за 20 юни на новия съвременен стадион на Тотнъм – “Тотнъм Хотспър Стейдиъм” в Лондон, само че дуелът бе отсрочен за неопределен срок поради пандемията от COVID-19. Все още не е ясно по кое време в страната ще могат да се организират спортни събития пред аудитория, само че от лагера на Джошуа са решени да провеждат мача на своя земя.

“Работим с концепцията, че няма да има по какъв начин да проведем мача на оборудване с размерите на стадиона на Тотнъм. Нашият безспорен приоритет е да създадем мача във Англия. Ще е ужасно спортът да се завърне тук, бизнесът да се завърне, да имаме мач за международната купа на наша земя. Има интерес от Близкия и Далечен изток за домакинство на дуела, както и от Хърватия. Но ние желаеме да бъде тук и към този момент започнахме да преглеждаме по-малки зали. Не мисля, че мачът ще се случи пред празни трибуни. Ако може да уредим някакъв брой фенове, ще го създадем като извънредно събитие във Великобритания”, изясни Хърн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР