Мачът за световната титла по бокс в тежка категория между

...
Мачът за световната титла по бокс в тежка категория между
Коментари Харесай

Хърн не си представя Джошуа - Пулев пред закрити врата

Мачът за международната купа по бокс в тежка категория сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев може да бъде анулиран поради ковид, призна промоутърът Еди Хърн. Джошуа ще заложи трите си шампионски пояса против българския кандидат, а по гарфик срещата би трябвало да се изиграе на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон.

" Имаме много натоварена стратегия за идните месеци, тъй че се надяваме тя да може да бъде изпълнена обикновено ", сподели Хърн пред " Скай Спортс ". " За мен боксът е неповторим спорт по доста способи, само че най-много поради ролята на почитателите при достигането на пика в кариерата на даден боксьор. Не мога да си показва, че подобен мач ще се играе без аудитория. Как ще се случи Антъни Джошуа да излезе на кръга да се бие с Кубрат Пулев и единствено аз, вие и Адам Смит (отговорника на " Скай " за бокса - б. ред.) да сме на стадиона, с цел да ги посрещнем. Това няма по какъв начин да стане ", добави Хърн.

" Можете ли да си визиите Дерек Чисора да се бие с Олександър Усик и да го нокаутира със смазващо кроше, единствено с цел да вдигне взор и да види, че няма кой да реагира. Тълпата е интегрална част от драмата в бокса и тя прави продукта забавен за малките екрани. Ще забележим какво ще се случи, само че се надявам, че всичко ще бъде изпълнено по проект ", добави промоутърът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР