Мачът за Суперкупата на България между шампиона Лудогорец и носителя

...
Мачът за Суперкупата на България между шампиона Лудогорец и носителя
Коментари Харесай

Търси се дата за Суперкупата, финалът няма да е през юли

Мачът за Суперкупата на България сред първенеца Лудогорец и носителя на Купата Левски съвсем несъмнено няма да се изиграе при започване на месец юли. Според предварителната стратегия на БФС двата тима трябваше да се срещнат през първия уикенд на юли, само че това евентуално няма да се случи.

Очаква се напълно скоро футболната централа да разгласи детайлности за това по кое време ще бъде теглен жребия на шампионата и какъв ще е графика на мачовете по дати. Очаква се обаче в програмата мачът за Суперкупата да бъде закрепен на друга свободна дата.

Шампионът Лудогорец ще би трябвало да изиграе първия си формален мач на 5 или 6 юли в Шампионската лига, като още не е ясно дали ще е домакинство или посещение, защото жребият за Европа ще се тегли в средата на юни. От клуба към този момент оповестиха, че се прибират от предварителен лагер в Австрия на 27 юни, което значи, че съвсем несъмнено играчите ще получат и ден-два отмора, разкрива dsport.

Ако, както се чака, дуелът за Суперкупата бъде закрепен за по-късна дата, то първият формален мач за Левски ще бъде в уикенда сред 8 и 11 юли.

Тази година програмата на тимовете, които ще вземат участие в Европа, е извънредно гъста, като влизане в групи на Евротурнир значи, че съвсем няма да има свободна седмица и тимовете ще би трябвало да играят в конвенционален график сряда/събота.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР