Мачът за Суперкупата на България между Лудогорец и ЦСКА 1948

...
Мачът за Суперкупата на България между Лудогорец и ЦСКА 1948
Коментари Харесай

Футболната пролет идва на 10 февруари с мача Лудогорец - ЦСКА 1948

Мачът за Суперкупата на България сред " Лудогорец " и ЦСКА 1948 ще открие футболната пролет на 10 февруари, разгласи Спортно-техническата комисия на БФС. Двубоят бе отсрочен от лятото на предходната година поради присъединяване на двата тима в европейските клубни шампионати.

Арена на конфликта е ст. " Ивайло " във Велико Търново.

Двата отбора ще спорят и на четвъртфинал за Купата в Разград - на 29 февруари от 17:30 ч. В този интервал би трябвало да изиграят още две срещи от Първа лига - отсрочена от есенния дял и по стратегия от пролетния. Тази от 23-ия кръг е планувана на 3 март от 17:45 ч.

А четвъртфиналите в шампионата за националния трофей ще открият " Ботев " (Пловдив) и " Спартак " (Варна) на 27 февруари. На идващия ден са мачовете " Хебър " - " Пирин " (Благоевград) и ЦСКА-София - " Арда ".

СТК на БФС разгласи програмата и на три кръга от шампионата (21-ви, 22-и и 23-ти). Футболната пролет в Първа лига ще открият " Хебър " и " Локомотив " (София) на 16 февруари, петък. В същия кръг " Левски " гостува на " Пирин ", ЦСКА-София приема " Ботев " (Враца), а " Лудогорец " - " Черно море ".

Седмица по-късно ЦСКА-София ще има аудиенция край морето. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР