Мачът от първенството на Югоизточната Трета лига между Арда (Кърджали)

...
Мачът от първенството на Югоизточната Трета лига между Арда (Кърджали)
Коментари Харесай

Капитанът на Арда сложи край на кариерата си

Мачът от шампионата на Югоизточната Трета лига сред Арда (Кърджали) и Асеновец (Асеновград) се оказа финален в кариерата на Ерай Салиф. След 200 мача в професионалния футбол 34-годишният халф на Арда се появи на терена в 80-ата минута и получи капитанската лента от Илиян Гаров.

“След 24 невероятни години взех решение, че в този момент е точният миг да приключа професионалната си кариера. Щастлив съм, че съумях да претърпя незабравими моменти като капитан на Арда. Искам да благодаря сърдечно на цялото управление, на всички мои съотборници и на феновете”, съобщи Салиф.

Той е роден на 6 март 1983 година в Момчилград. Започва да играе футбол от 10-годишна възраст като младеж на Джебел, а на 14-годишна възраст стартира в школата на Локомотив (София). В кариерата си е играл за трикратния първенец на България Лудогорец (Разград), Любимец, Ботев (Криводол), турския отбор Люлебургаз, както и немски и холандски тимове. След края на дейната си спортна кариера, халфът на Арда ще поеме административни функционалности в клуба.

Гюнер Шюкри
Югоизточна Трета лига 17 кръг, събота 25 ноември  Арда (Кърджали) 5:0краен резулат  Асеновец (Асеновград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР