От ръководството на ОФК Беласица“ постъпи информация, от която стана

...
От ръководството на ОФК Беласица“ постъпи информация, от която стана
Коментари Харесай

Беласица стартира в понеделник, засега с двама нови

От управлението на ОФК „ Беласица “ постъпи информация, от която стана ясно, че наличните футболисти от мъжкия тим на клуба ще преминат функционални медицински проучвания на 4 и 5 януари.

На 8 януари от 12 часа всички футболисти от мъжкия тим на ОФК „ Беласица “ ще се съберат в съблекалнята, с цел да получат нужните инструкции от страна на старши треньора преди да ги изведе за първа подготовка за зимната подготовка. По традиция ще се  извърши водосвет за здраве и триумфи пред виновните длъжностни лица от общината и почитателите.

В момента се умува къде и по какъв начин ще премине цялостния подготвителен развой, с цел да се приготви отборът по най-хубавия метод. Работи се интензивно по селекцията.

До момента не са към този момент в тима бразилеца Игор Фелипе и Благовест Данчев, които напуснаха по взаимно единодушие. Все още има компликации по отношение на разтрогването на професионалния контракт от страна на Арман Маркосиан. Решението на треньорския щаб е да се разтрогне професионалния контракт с него по взаимно единодушие. Дори по този въпрос е имало среща с най-близките на футболиста, само че на този стадий той желае да остане в „ Беласица “. При това състояние е допустимо Маркосиан да продължи да тренира с тима и за в бъдеще.

Новите имена сега в тима са: Андон Гущеров – минал от „ Марек “ Дупница и Васил Божинов – от „ Струмска популярност “.

В момента се водят договаряния с разнообразни футболисти от други клубове. Възможно е някои от тях да изкарат експериментален интервал, стартирайки още от 8 януари, а друга част да се включат поетапно.

Едно е ясно, че тези, които покажат качества, ще бъдат тествани в контролни срещи, както следва:

На 20 януари против „ Вихрен “ Сандански;

На 24 януари против „ Струмска популярност “ Радомир;

На 3 февруари против елитния ЦСКА 1948;

На 7 февруари против дубъла на ЦСКА 1948;

На 10 февруари против „ Пирин “ Благоевград.

Възможно е в интервала от 24 януари до 3 февруари да се потърси още един съперник, с цел да може да се даде спомагателен късмет на някои от новопривлечените футболисти.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР