Мачът от австралийското първенство между местните съперници Мелбърн Сити и

...
Мачът от австралийското първенство между местните съперници Мелбърн Сити и
Коментари Харесай

Фенове прекратиха мач в Австралия след нахлуване

Мачът от австралийското състезание сред локалните противници Мелбърн Сити и Мелбърн Виктори беше преустановен поради навлизане на ентусиасти на терена. Феновете нападнаха вратаря на Сити - Том Глоувър.

Видеа в обществените мрежи, на които се базират международните организации, демонстрират по какъв начин последовател хвърля железна кофа с бяло вещество по Глоувър, който беше изведен от терена зашеметен и оцапан с кръв.

Фенове на Мелбърн Виктори нахлуха на терена малко след 20-ата минута на мача. Сити към този момент водеше с 1:0, когато мачът беше преустановен.

Агитките на двата тима хвърляха факли по терена, само че обстановката ескалира, когато сигнална ракета удари ефирен оператор. Вратарят Глоувър подвигна друга ракета от земята и я хвърли назад в трибуните. След това почитателите нахлуха на терена и Глоувър беше ударен с металната кофа, която се употребява за събиране на изгорели факли. Глоувър имаше рана на главата си и беше изведен от терена. Останалите футболисти от двата състава също напуснаха наложително игрището под защита. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР