Мачът между Бразилия и Аржентина като част от квалификационния турнир

...
Мачът между Бразилия и Аржентина като част от квалификационния турнир
Коментари Харесай

Бразилия и Аржентина ще играят на Маракана

Мачът сред Бразилия и Аржентина като част от квалификационния шампионат за Световното състезание по футбол през 2026 година ще се играе на стадион „ Маракана “ в Рио де Жанейро. Срещата е планувана за 21 ноември.

„ Изборът на „ Маракана “ измежду многото места, които биха имали предпочитание да одобряват подобен мач, се дължи освен на логистичните условия, изискванията за тренировки и пътешестване, които са предпочитани, само че и на обстоятелството, че нашата администрация се ангажира да докара почитатели от цялата страна на подобен тип събитие. Вече имахме конкуренция от други райони на страната. И по този начин ще продължим, като постоянно поддържаме идеалните условия за най-хубавото показване на бразилския тим. Уверен съм, че най-известният стадион в света ще стане сцена на огромен футболен фестивал “, сподели президентът Еналдо Родригес на формалния уебсайт на Бразилската футболна конфедерация.

След два кръга бразилският народен тим е преди всичко в класирането на квалификационния шампионат в Южна Америка с шест извоювани точки.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР