Люси Дяковска празнува рождения си ден в звукозаписното студио.Точно влизам

...
Люси Дяковска празнува рождения си ден в звукозаписното студио.Точно влизам
Коментари Харесай

Люси Дяковска празнува рождения си ден в звукозаписното студио

Люси Дяковска чества рождения си ден в звукозаписното студио.

" Точно влизам да протоколирам ", съобщи тя в предаването " Хоризонт за вас " и посочи, че не приготвя празненство, тъй като съблюдава противоепидемичните правила, само че си даде обещание през лятото, когато времето го разрешава, а и когато си е свършила работата по записите на албума на " No Angels ", да може да отдъхне и да се забавлява.

" Работата постоянно е преди заниманието - това е моето мотото ", показа певицата и разкри, че е човек, който не обича да разкрива проблемите си, а се старае да ги взема решение с оптимизъм:

" Аз не спирам да копая, до момента в който не доближи светлината и до момента в който не намеря пътя. Това е методът да се оправям ".

Люси Дяковска показа, че неналичието на сцената в годината на Covid пандемия и ограничавания не е била лесна за нея, само че ѝ е разрешила да излезе от себе си като актьор и да се потопи в обществената ангажираност:

" Направих доста други неща, които през годините не бях правила, и открих някакви други пътеки, по които да бъда потребна ". 

Интервюто на Даниела Големинова с Люси Дяковска в предаването " Хоризонт за вас "  можете да чуете от звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР