Люк Шоу пусна в социалните мрежи не особено приятелска шегичка

...
Люк Шоу пусна в социалните мрежи не особено приятелска шегичка
Коментари Харесай

Люк Шоу се гаври с Лукаку след отпадането на Интер

Люк Шоу пусна в обществените мрежи не изключително другарска шегичка към някогашния си съотборник Ромелу Лукаку, откакто Интер отпадна от Шампионската лига. “Нерадзурите” изгубиха от Барселона в Милано и напуснаха конкуренцията, а напролет ще вземат участие в Лига Европа, където е Манчестър Юнайтед.

Бранителят на " алените дяволи " не пропусна да се пошегува със случилото се. Той пусна известие с думите: " Добре пристигнали " към Лукаку.

Размяната на реплики е продължение от лятото преди белгиецът да премине в Интер. Тогава Лукаку разгласява резултатите от проби за експедитивност от предсезонната подготовка на Ман Юнайтед. На тях се виждаше, че Шоу е най-бавният в състава. Шоу не одобри добре изнасянето на информацията, като се опита да изясни, че не се е раздавал на 100%, тъй като това са желали от него.

Welcome back https://t.co/Q07D1SwHGZ
— Luke Shaw (@LukeShaw23) December 10, 2019
Манчестър Юнайтед ще приключи преди всичко в групата си в Лига Европа, в случай че не загуби семейството си на АЗ Алкмаар на следващия ден. " Червените дяволи " и Интер може да се срещнат на по-късен стадий от шампионата, което да продължи разногласието сред Шоу и Лукаку, само че този път на терена.  Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР