Люис Хамилтън подписа нов договор с Мерцедес. . Новото споразумение

...
Люис Хамилтън подписа нов договор с Мерцедес. . Новото споразумение
Коментари Харесай

Люис Хамилтън остава в Мерцедес до 2025 година

Люис Хамилтън подписа нов контракт с Мерцедес.. Новото съглашение на Хамилтън е до края на 2025 година В същото време Мерцедес разгласи, че Джордж Ръсел също остава в отбора за още две години.


Хамилтън се причисли към Мерцедес при започване на 2013 година Оттогава британецът записа в действителност впечатляващи резултата. Хамилтън стана международен първенец с Мерцедес през 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 и 2020 година Освен това той има 82 победи с коли на немския производител, 78 полпозишъна и доста сцени

Настоящият контракт на Хамилтън изтичаше в края на 2023 година Седемкратният международен първенец бе свързван с Ферари. Но както Скудерията, по този начин и Хамилтън отричаха да са водили каквито и да е диалози.

Днес най-сетне бе оповестено, че Хамилтън остава в Мерцедес за още два сезона. По този метод бе комплициран завършек на всички спекулации с бъдещето на английския деец в F1.

„ Всеки ден мечтаем да бъдем най-хубавите и посветихме последното десетилетие дружно на постигането на тази цел. Да бъдеш на върха не става за една нощ или за къс интервал от време. Това изисква ангажираност, упорита работа и отдаденост. За мен беше чест да си извоюваме място в историята с този необикновен екип “, показа Хамилтън.

„ Никога не сме били по-гладни за победа. Научихме се от всеки триумф, само че и от всеки крах. Продължаваме да преследваме фантазиите си, продължаваме да се борим, без значение от предизвикването. Ще победим още веднъж. Благодарен съм на екипа, който ме поддържаше както на пистата, по този начин и отвън нея. Нашата история не е приключила- решени сме да реализираме повече дружно и няма да спрем, до момента в който не го създадем “, добави водачът на Мерцедес.

Ръсел пък се причисли към фамилията на марката през 2017 година Оттогава той претърпя голямо развиване и стана първенец във Формула 2 през 2018 година Сега Ръсел е един от най-перспективните състезатели във Формула 1. В края на предходната година той завоюва първата си победа в международния шампионат на пистата в Сао Пауло. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР