Люис Хамилтън критикува собствения си отбор за стратегията по време

...
Люис Хамилтън критикува собствения си отбор за стратегията по време
Коментари Харесай

Хамилтън критикува Мерцедес за неразбирателството в Маями

Люис Хамилтън подлага на критика личния си тим за тактиката по време на Гран при на Маями от Формула 1 и неналичието на увереност в основни моменти от надпреварата. Британецът бе помолен от Мерцедес самичък да реши дали да влезе в бокса при автомобил по сигурността, до момента в който неговият съотборник Джордж Ръсъл се прибра за медиум гуми и в следствие го изпревари.

" Намираме се в средата на надпреварата и аз не съм сигурен кой къде се намира по пистата, а от тима ми споделят, че това е мое решение. Аз нямам нужната информация, с цел да взема сходно решение. Това е работа на различен - да взима решения вместо мен. Те имат всички данни и елементи, а не аз ", съобщи Хамилтън за " Скай Спортс ".
 Стана ясно ще взе участие ли Хамилтън в надпреварата в Маями
Стана ясно ще взе участие ли Хамилтън в надпреварата в Маями

Пилотът е получил отстрочка за строгото използване на възбраната за носене на пиърсинг и бижута

" По принцип разчитаме на тези хора да вземат решенията вместо нас, само че не и през днешния ден (б.пр.- в неделя). Не ги разбрах, почтено казано.

" Получи се малко неприятно с автомобила по сигурността, само че най-малко съумях да стигна до точки. Завършваме надпревари, което е добра вест. Просто би трябвало да продължим да работим. Мисля, че сме на верния път ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР