Людмила Захажаева е силна и непоклатима жена, която с лекота

...
Людмила Захажаева е силна и непоклатима жена, която с лекота
Коментари Харесай

Властната Захажаева омъжила насила Албена Вулева едва на 19

Людмила Захажаева е мощна и непоклатима жена, която с лекост вдъхва почит, и това се видя още при първото й влизане във „ ВИП Брадър” през 2014 година. Тогава госпожата взе участие в шоуто дружно с щерка си Албена Вулева и още първоначално обоснова по какъв начин се е построила като корав темперамент. Людмила Захажаева, която е към този момент на 64 години, отгледала сама наследницата си, откакто се развежда с татко й. При раздялата той прекъсва всевъзможен контакт освен с някогашната си брачна половинка, а и с щерка си. Такъв от години Албена няма и със фамилията на баща си.

И тя като родителката си е родена в Санкт Петербург. В съветския град Людмила Захажаева е учила в художествената академия, като е била портретист. Имала и различен гений, поради който била призната в няколко театрални учебни заведения, само че по този начин се случило, че по това време да си актьор не било изключително влиятелно. Родителите й обаче упорствали да учи, тъй като по-късно можело и да няма тази опция. Людмила се вслушала в препоръките им и приключила дефектология - педагогическа просвета за развиването, възпитанието и образованието на деца с разнообразни дефекти.

Историята гласи, че точно около учението си се срещнала с бащата на Албена Вулева, който е лингвист. Срещнали се на продан на фрагменти в тогавашния Съюз на съветските социалистически републики. Людмила емигрирала по обич към България, малко откакто през 1975 година родила щерка си Албена в Санкт Петербург. Приказката се изпарява след няколко години.

Майка й я отглежда напълно сама в непозната страна и съумява да се оправи с всевъзможни провокации, освен това в сложни времена. Затова и Албена й е извънредно признателна и високо цени личностните й качества, които са й помогнали да преодолее оня сложен интервал. Това е и повода връзката сред майка и щерка да е толкоз мощна.

Единственото, което тя счита, че майка й е позволила като неточност е ранният й брак. Когато Албена била на 19 години, имала връзка с много по-голям мъж, само че не си и помисляла да официализира връзките си с него. Родителката й обаче не можела да одобри сходна нерегламентирана връзка и настояла щерка й да се омъжи. „ Изобщо не желаех да се бракосъчетавам. Малко принудително стана, възприятие на стеснение. Въобще не съм имала никакво предпочитание Голяма неточност, обърка ми светогледа и живота. Съжалявам, че съм се омъжвала…Аз въобще не желаех да се бракосъчетавам. То малко принудително стана. Омъжвах се с мисълта бързичко да се разведа. И популярност Богу, че бързо се разведох”, показа Албена през 2014 година в Къщата пред Наско Месечков, а след включването на майка й, посочи: „ Точно ти натисна там ситуацията”, написа "Уикенд ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР