Людмил Цветков, от редакционната пощаЛудницата, която се вихри в последните

...
Людмил Цветков, от редакционната пощаЛудницата, която се вихри в последните
Коментари Харесай

Агитирайте отсега за гласуване с хартиени бюлетини. Нека нито един глас да не пропадне в тъмната кутия на машините

Людмил Цветков, от публицистичната поща

Лудницата, която се вихри в последните дни в България, е цялостна. Може би изобщо не би трябвало да я следим, тъй като е лишена от обикновена логичност. Въпреки това имам няколко въпроса към Бойко Борисов, който е взел решение договарянията с ПП-ДБ към момента да продължат:

1) Следи ли онлайн анкетите по уеб страниците, където 70-80 % от електората на ГЕРБ са ЗА незабавни избори? Има ли някакво значение за него волята на тези гласоподаватели на ГЕРБ?

2) Има ли някакво значение за Бойко Борисов мнението на хората от личната му партия, които всеобщо СЪЩО се афишират за нови избори? Бръсне ли ги изобщо за нещо? Не знам какъв брой са актива на ГЕРБ, 10 хиляди ли са, повече ли, само че като прибавиш към тях желанието на 500 хиляди гласоподаватели и още най-малко милион евентуални гласоподаватели в дясно, които не гласоподават поради голямото си отчаяние и мисълта, че нищо не може да се промени, имат ли тези милион и половина хора някаква тежест изобщо? Някакъв глас?

3) В листата с министрите ГЕРБ получават 5 министерства, по-маловажните, това 50 % от 20 министерства ли са? Къде сте ходили на учебно заведение?

4) Докога ще си играем на тука има-тука нема? Няма ли най-сетне да се вземе едно рационално решение, отговарящо на потребностите на страната? А страната желае да върви вдясно, тъй като към този момент прекомерно дълго се ръководи вляво и системата просто ще се счупи.

5) Докога ще чакаме да минат изборите в Съединени американски щати, с цел да забележим какво да предприемем? Защо единствено ние чакаме, каква е тази робска душeвност? Защо другите страни умерено си организират избори и в болшинството в този интервал сформират десни държавни управления, а ние не можем?

6) А ПП-ДБ да отговорят КРАДЦИ ли са? Да отговорят в прав текст и ребром, в случай, че ГЕРБ е спечелил изборите, редно ли е изгубилата партия да има освен повече министри, да не приказваме за регионалните шефове, ами 3 пъти повече министри? Редно ли е, и не е ли това КРАЖБА на министерства, кражба на въздействие, кражба на запаси, и в последна сметка кражба на истинното волеизявление на народа? Кое/кой им разрешава да го вършат?

Искам да предупредя политиците ни, че публичното неодобрение е извънредно огромно и всеки миг може да избухне под една или друга форма. Съвсем действително е да се стигне до протести в близко бъдеще, не знам тъкмо по какъв начин ще се проявят, само че парата кипи. Искам от ГЕРБ и останалите ни политици да знаят, че в България има едно огромно болшинство, което е ПО-НАДЯСНО от актива на ГЕРБ, и което в болшинството си даже не гласоподава. Как са показани тези хора? Кой се грижи за тях? Кой ще потуши недоволството им? Чакахме година, две, пет, какъв брой още? Мислите ли, че нервите ни са безгранични? А ГЕРБ освен това са най-дясната партия, ненапълно представляваща ползите на народа. Всички останали са още по-вляво. Давате ли си сметка до какво деформиране води това?

В тази връзка желая да направя едно доста рационално предложение. Идеалният вид е несъмнено да се отиде незабавно на избори БЕЗ фалшифициращи машини, които да обръщат резултата и подценяват волята на народа, което след това води до калпаво ръководство, надделяване на изкуствено поставените на властови позиции некадърни и както виждате цялостни циркове и срив на страната. Но в случай че този вид не може да се осъществя заради да вземем за пример противоречие от страна на Българска социалистическа партия да поддържа цялостното отпадане на подправеното машинно гласоподаване, тогава има различен излаз - ГЕРБ и останалите консервативни партии, които не желаят да им бъдат откраднати гласовете, да проведат акция за гласоподаване на изборите САМО с хартиени бюлетини.

НИКОЙ да не гласоподава с машина. По този метод изкривеният избор ще се сведе до най-малко. Идват най-малко европейски избори, апелирам агитирайте измежду електората, околните и познатите си, да пускат САМО хартиени бюлетини и да заобикалят електронното гласоподаване, когато не знаят къде ще отиде гласът им. Може би при ПП-ДБ? Нали по тази причина Кирил Петков категорично агитираше да се гласоподава с машини. Изявени персони, имащи достъп до медии, апелирам съдействайте да се популяризира тази пропаганда. Само по този начин можем да преборим фалшификаторите от Смартматик. А самият Бойко Борисов най-лесно може да започва тази акция, като на всяко мероприятие на ГЕРБ слага този въпрос. Телевизиите, радиата, онлайн медиите ще ретранслират посланието на Борисов и по този начин то ще стигне до всички. Уважаеми българи, които обичате свободата си, агитирайте още занапред за гласоподаване единствено с хартиени бюлетини. Нека нито един глас да не пропадне в тъмната кутия на машините.

За избори или срещу, да продължи това съсипване на България? Отговорът е явен - България НЯМА да издържи още 9 месеца сходно безпардонно ръководство, няма да издържи даже 2 седмици. Надявам се виновните фактори да си дават сметка. Добре, преди извинението беше да няма ново служебно държавно управление толкоз бързо, а в този момент какво е? Минаха 9 месеца, още 2 до изборите ще направи година. Можем напълно умерено да се превъртим, да проверим настроенията на народа. Та в този момент какво е извинението да се поддържа тази самоубийствена сглобка?

Няма ли един естествен човек в тази страна? Няма ли една естествена политика? Да ви подскажа какво първо може да извършите - дадохме зелена светлина на Македония да стартира договарянията с Европейски Съюз, добре, мисля, че беше вярно решение, срещу ползите на имперска Русия и Сърбия, които не желаят да видят Македония в Европейски Съюз. Но в този момент какво ни стопира да заявим в прав текст, че ще наложим несъгласие на влизането на Македония в съюза до момента в който не извърши минималните условия за ценене правата на българите там? Защо не го създадем? Как Гърция може, а ние не можем? Мислите ли изобщо за българите в Македония? Къде е министър председателят, къде е Външно министерство?

Ама социалистическите организации (пардон, имах поради социологическите организации, неточност на езика, лапсус лингве) пророкували възпроизвеждане на същия резултат... Знаем ги тия социологически организации, 90 % от които са стартирани от Българската комунистическа партия. Известно ни е по какъв начин вършат допитванията си и по какъв начин ги обобщават. Най-добрата социология беше на първия тур на локалните избори през ноември предходната година, когато ГЕРБ имаха двойно по-голям резултат от  ПП-ДБ. А недоволството единствено пораства. Не може когато управляваш и се справяш зле, хората да те утвърждават и ти дават същия резултат. Няма по какъв начин, нелогично е. А което е нелогично, НЕ Е правилно. Спрете с тази агитация бе, напълно в Съюз на съветските социалистически републики се превърнахте, знаем какви са настроенията.

И още един съвет да дам на Борисов - за идните избори да се откаже от пакта със Съюз на демократичните сили, Съюз на демократичните сили прибавя 1 % към резултата на ГЕРБ, а смъква 5 %. За хората е значима марката ГЕРБ, а Съюз на демократичните сили размива тази марка. Сигурен съм, че Борисов го знае, доста подсъзнателен човек е, само че за какво тогава го прави? Навярно Задкулисието (американската Дълбока държава) е взела някакво решение и партиите, някогашни наследници на Българска комунистическа партия, би трябвало да го следват. Кога ще има избори, по какъв начин ще завършат и по този начин нататък. Но следователно, апелирам ви, представете на народа един план-график за идващите 10-20 години, по кое време какво ще се случва, 2025-6 ръководят тези и тези, 2027-8 ще подвигат налозите еди какъв брой си, 2029-30 ще ни психират изцяло и по този начин нататък. Моля ви, направете този график, с цел да се ориентираме авансово по какъв начин да действаме.

Толкова от мен, явно е, че е по-добре да приказваш на някоя стена. И в случай че желаете, продължавайте както си знаете. Съгласувайте маймурандума на ПП-ДБ в маймунарника, така и така ни направихте на маймуни.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР