Любовта на мъжа минава през стомаха. Любовта на семейството –

...
Любовта на мъжа минава през стомаха. Любовта на семейството –
Коментари Харесай

Любовта на семейството минава през кухнята – защо е най-добре да заложите на модулна кухня?

Любовта на мъжа минава през стомаха. Любовта на фамилията – през кухнята! Готвенето си терапия за освобождение от напрежението, а няма благополучен мотив без цялостна софра, нали? Уви, ремонтът на кухнята не е на ниска цена. И най-често това е сложен развой, който продължава месеци. Но в случай че желаете да обновите кухненския си интериор допустимо най-скоро, ние имаме решение за вас– модулни кухни.

Отдавна известни в Европа, където по-малките жилища постоянно значат по-креативно оформление, модулните кухни са резултат от актуалните трендове в проектирането. Те са комбиниране от съвременна хармония, качествена направата и изпитана функционалност. Свободата в избора на декори, цветове и размери ще придаде характерност на всяка кухня. Модулите в действителност са пренареждащи се елементи (помислете: блок от плот над един долап, подобен, който може да се разположи върху съдомиялна машина, различен блок с мивка...разбирате идеята), които могат да се слагат по този начин, че да паснат на вашата кухня. С Мебели Виденов имаме страхотни есенни оферти според от бюджета, стила и потребностите ви. А ето и кои са нашите любимци и за какво!

Игриви цветове

Зеленото и синьото към момента заемат място в листата на " най-хубавите цветове за кухня ", само че пък и розовото се завръща. Ако желаете супер модерно кухня, може да съчетаете модерно цветовете с бяло или светлосиво, с цел да омекотите пространството, или за контрастност да комбинирате бледи нюанси с по-тъмни цветове като черно или тъмносиво, с цел да създадете дълбочина.

Обожаваме масленозеленото и нежнорозовата трепетлика в от Мебели Виденов. Тя е с порти от фолиран MDF, включа 56 модула и разполага с водачи за гладко затваряне. Богата палитра от цветове (цели 6), луксозни модула, които може да съчетавате толкоз самоуверено, колкото душата ви желае, просто ще ги подканват да желаете да прекарвате в новата си кухня допустимо най-дълго време.

Свободностоящи мебели

Отклонявайки се от обичайното, от ден на ден се усилва желанието на хората да се прибавят свободностоящи мебели в дизайна на кухнята. Макар че вградените кухни надали в миналото ще излязат от мода, търсенето на свободностоящи мебели се усилва. Тази част прави острова да се усеща като мебел, като в същото време има всички преимущества на нормалния долап с дълбоки чекмеджета и място за столчета.

е все по този начин смела, само че с по-изчистен дизайн модулна кухня. Тя съчетава най-хубавите решения в проектирането на актуалното кухненско обзавеждане и изпитаните стандарти за качество на Мебели Виденов. Вратите са от ПДЧ, модулите са също 56, а цветовете са нефт, дъб Евок, бял емайл, дъб Колониален и антрацит мат. Този е несъмнено нещо, от което всяка модерна кухня има потребност.

Тъмни цветове? Няма проблем, само че с мярка

Изключително съвременни са черните кухни, само че с повече натурален привкус. Използването на по-естествени цветове оказва помощ за понижаване на тъмната кухня, намалявайки драматизма, само че въпреки всичко запазвайки въздействието си. Въпреки че това може да наподобява поразително в дизайна на кухнята, би трябвало да се внимава да не се прекалява, с цел да бъде крайният резултат по-жизнен и дългогодишен.

Антрацитът на е тъкмо това, което търсим! Благодарение на кухненските модулни системи можете да употребявате оптимално пространството, с което разполагате. Система Матис предлага всички модули и детайли, нужни за цялостното окомплектоване на кухнята - термоплот, тил, цокъл, водобран и всички свързващи детайли.

също има по-тъмни детайли, в случай че сте решили да играете с контрастни, като при нея сме впечатлени от фрезованите порти, наред с останалите преимущества като 56 модула и водачи за гладко затваряне.

Моята кухня – моите аксесоари

Тъй като това е стая, в която прекарваме толкоз доста време, разумно е да я обзаведем съгласно усета си и да я напълним със съкровища. Включването на спомагателни детайли отвън главните мебели в помещението е занимателен метод да придадете характерност на кухнята. Антики, фамилни реликви, неповторими винтидж предмети ще станат още по-популярни за разбъркване със общоприетите детайли от шкафовете. След като сте декорирали подаващо, е ред на десерта – в дословния смисъл на думата – очите ни останаха в тези два сервиза за хранене от Мебели Виденов – този красавец 

и този със свежа композиция от пъстри детайли, които способстват въодушевление при всяко хранене. Подходящи са за приложимост в съдомиялна машина и микровълнова фурна.

С Мебели Виденов щастието се сервира, до момента в който...всъщност, когато и да е!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР