Любовта и уважението между украинския президент Володимир и съпругата му

...
Любовта и уважението между украинския президент Володимир и съпругата му
Коментари Харесай

Докато ме гледаш така, не ме е страх от нищо: Любовната история на Володимир и Олена Зеленски

Любовта и уважението сред украинския президент Володимир и брачната половинка му Олена Зеленски се четат и в езика на тялото им, и в постовете им в обществените мрежи, и в думите, с които разказват връзките си в пресата. Множество фотоси в профила на Олена в Инстаграм ги демонстрират един до друг, сияещи, държащи се за ръце. Двамата наподобяват неразрушими. И през днешния ден те се нуждаят един от различен повече от всеки път. Принудена да се крие, пишейки речи за звука на сирените за въздушно нахлуване, Олена знае, че сходно на мъжа, който обича, тя е „ смъртоносно набелязана “ от Володимир Путин. И въпреки всичко тя се издигна до ужасяващата си нова роля на „ цел номер две “ с удивителна храброст, отказвайки да избяга от страната с децата си и вдъхновявайки освен Украйна, само че и останалия цивилизован свят с достолепието, с което живее под обстрел.

Само часове откакто руснаците нападнаха Украйна за първи път преди две седмици, 44-годишната Олена написа в Инстаграм: „ Няма да има суматоха и сълзи. Ще бъда спокойна и уверена. Децата ми ме гледат. Ще бъда до тях. И до брачна половинка ми. И с вас. “

Как тази майка на две деца и писателка, страняща от светлината на прожекторите, съумява да покаже такава изключителна решителност? И по какъв начин тя завладя сърцето на някогашния комедиант, който завоюва уважението и възхищението на западния свят?

Днес, когато очите на света са ориентирани към тази невероятна двойка, която впечатли всички със своята решителност, национализъм и смелост –решихме да разберем повече за тяхната епична любовна история, траяла 27 години.
Прочетете в галерията какво научихме от изявленията и изявления на самата Олена през годините.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР