“Любовта е философско измерения, което не е дар, това е

...
“Любовта е философско измерения, което не е дар, това е
Коментари Харесай

Белослава: Не знам какво е да пея, без да обичам



“Любовта е философско измерения, което не е подарък, това е нещото, което всички ние ежечасно и ежеминутно, всеки със своите инстинкти, знания и стремежи сбъдваме. Ние избираме дали да живеем в обич, или в негативизъм “ – споделя в предаването “Нашият ден “ на БНР певицата Белослава :

“Желанието ми да се занимавам с музика и посредством нея да показвам себе си е това, което е извоювало пътя ми през тези 22 години на сцената.

Аз би трябвало да дремя умерено. Не мога да пребивавам или участвам на място, когато не го върша от сърце. Не знам какво е да пея, без да обичам, и съм признателна за този заряд, тъй като това е подарък – дали от моите родители, дали от нещо още по-високо и голямо…

Вярвам, че каквото и да правиш, в случай че не го правиш с обич, то тежи, то е задължение и уморява, изтощава те и те прави неприятен .

Единствената ни формула, с цел да вървят нещата, е обичта. Тя е малко по-дълбоката форма на любовта. Любовта е по-романтична, по първоначално, по-всеобхващаща.

Обичта към този момент бърка надълбоко в душата, в недрата на океаните, там където има по-малко риби и по-малко О2. Там, където се срещат подземните същества, там е огромната любов.

В момента пиша книга и работя по реализиране на турне. “

Чуйте целия диалог в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР