Любовният живот на Натали Трифонова е по-скоро мечта, отколкото реалност,

...
Любовният живот на Натали Трифонова е по-скоро мечта, отколкото реалност,
Коментари Харесай

Списъкът с любовни завоевания на Натали Трифонова хич не е кратък

Любовният живот на Натали Трифонова е по-скоро фантазия, в сравнение с действителност, тъй като макар че към този момент е на навършени 31 години, русокоската не е разкрила своя човек в живота.

Около красивата синоптичка на bTV, която повече подчертава на дългите си крака, в сравнение с прогнозата за времето, непрекъснато витаят всевъзможни клюки за този или оня прочут мъж. В последна сметка обаче, тя продължава да е сама.

Наскоро дори дългокраката русокоска се ожалила пред сътрудници, че от месеци няма време за отмора, тъй като непрестанно е на работа. Тя ще води и новогодишния концерт " Сцена под звездите "  с Николаос Цитиридис, който ще се състои на 31 декември от 20 часа на пл. " Княз Александър I "  в столицата. Директното му лъчение по bTV ще стартира в 22:30 ч. За изявата си в празничната нощ тя ще получи 8000 лв. хонорар, написа " Уикенд ". 

Натали стартира работата си в малкия екран напълно инцидентно, само че още с появяването си на екран прави усещане и на фенове, и на продуценти. За първи път изгрява в несъществуваща към този момент ТВ 7. Там също чете прогнозата за времето и има предване за кино, просвета и шоубизнес. От bTV я виждат и я канят на мястото на Станислава Цалова, която таман излиза в отпуск по майчинство. Оттам насетне русокоската се снабдява с необятна известност и доста фенове, най-вече от мъжки пол.

Трифонова споделя, че не съблюдава специфични ритуали преди ефир, макар че сътрудниците й хвърлят чаша с вода за шанс преди дебютното предаване " Култ ". " Имам и червен конец на ръката, който да ме пази от уроки ", признава хубавицата. " Не съм синоптик по обучение, което ме задължава да се интересувам двойно повече от всичко, обвързвано с метеорологичната ситуацията. За всички тези години научих, че времето постоянно може да ти изиграе смешка, колкото и да си квалифициран ", споделяла е водещата.

Малцина знаят, че в ученическите си години Трифонова се е занимавала професионално с боулинг. Тя даже върви по надпревари и с лекост отвява конкуренцията. Блондинката завършва с боулинга, когато майка й я насочва да запълва времето си с нещо по-сериозно. Оттогава водещата е прекратила професионалните си изяви в тази област, само че и до през днешния ден от време на време хваща топката, когато желае да се разтовари.

Като дребна Натали има начертан път пред себе си. Тя е от лекарско семейство – майка й е стоматолог, а баба й – педиатър. Всички чакат Трифонова също да учи медицина, само че тя не пожелава да тръгне в тази посока. " Когато ми описаха за изпитите по анатомия, незабавно се отхвърлих ", спомня си усмихнатата синоптичка, която е завършила математическа гимназия, само че от много време я притеглят по-артистичните, а не научните изяви.

По-наблюдателните фенове помнят, че Натали е взела участие в състезанието " Танцувай с мен ", проведен от Слави Трифонов. По това време тя е единствено на 19 години. Без да се тормози, бъдещата синоптичка се появява пред журито в ултра къса пола и горнище на бански, накичено с пайети.

Провокативната й визия незабавно сграбчва Слави и той не крие интереса си към хубавицата. Още с първите си въпроси стартира да се майтапи с нея. Пита я дали си има гадже и подмята, че семейството й е като неговата, тъй че в случай че един ден се оженят, нямало да има потребност да си я сменят. Оттам потеглят и слуховете, че му е била държанка, че я е уредил на работа в bTV. Те обаче по този начин и не са доказани. Натали Трифонова споделя, че не би разчитала на мъж да я подкрепя в кариерата. " Не знам кой пусна този идиотски слух. Никога не съм била държанка на Слави Трифонов. Той въобще не е мой вид ", безапелационна е хубавицата.

" Никога не съм била сгодена. Смятам, че мъжът би трябвало да предприеме първата крачка, когато се почувства подготвен. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното взаимно съжителстване на фамилни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво им пречи да се оженят? Не виждам причина това да не се случи. Искам да стана майка, усещам се подготвена ", откровена е синоптичката.

Иначе описът с любовни завоевания на Натали никак не е къс. В продължение на 3 години тя излиза с някогашния водещ на Нова тв Деян Веселинов, а след това и с футболиста Антонио Аниете. Най-голямата обич на русокоската е мургавият момък Доан Хасан, с който се знаят още от възпитаници. След завършването на гимназията обаче пътищата им се разделят за прочут интервал.

През това време хубавицата се среща с разнообразни мъже, само че не се задържа с нито един и все се връща при Хасан, който я глези като принцеса. Въпреки толерантността му обаче, преди повече от година Натали за следващ път го зарязва, като повода за разлъката не е известна, написа още изданието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР