Любовният живот е сложно нещо, но знаете ли кое е

...
Любовният живот е сложно нещо, но знаете ли кое е
Коментари Харесай

10 типа потребители в Tinder

Любовният живот е комплицирано нещо, само че знаете ли кое е още по-сложно? Започването на подобен посредством средствата на онлайн връзка, а точно уеб страниците и приложения за запознанства. Tinder е може би най-популярната платформа за търсене на необятна обич. А в последните няколко години тя закупи известност и измежду българската публика.

Алгоритъмът на приложението е организиран по този начин, че преди да можете да започнете диалог с някого, би трябвало първо да го харесате като „ плъзнете екрана надясно “. Той от своя страна би трябвало да направи същото. Като всеки разполага с лимитиран брой варианти да направи положително усещане – профилът се състои само от няколко фотоси и малко изложение.

Едва ли всеки може да заключи себе си единствено посредством тези два инструмента, поради което от време на време се натрупват редица стандарти както измежду дамите, по този начин и измежду мъжете. Днес ще ви срещнем с 10-те вида консуматори в Tinder.

1. Фитнес фанатикът

Спортът е здраве, само че при някои консуматори той е цялата им същина. Този вид консуматори изпълват профила си с голи до кръста фотоси, показващи забележителна мускулатура и релефно тяло. Описанието постоянно се състои просто от точните тегло и растеж. И да, този облик е съответно насочен към мъжете.

2. Приключенецът

 10 вида консуматори в Tinder

Този вид се среща и измежду двата пола. Снимки от разходки, планински изгледи, плаж, пещери и всичко, обвързвано с природа и приключенския дух. Описанието е нещо от типа на „ диря си някого, с който да отида на премеждие “ и хората зад този профил са в по-голямата си част екстроверти.

3. Обвързаният

Да, тъкмо по този начин. В уебсайт за запознанства, ще срещнете и хора, които към този момент си имат някого, което може ви обърка. Алгоритъмът на Tinder подхранва тяхното его и им демонстрира какъв брой души ги харесват. Те ще отрекат това и ще излязат с оправданието, че са в приложението просто от досада.

4. Мистериозният

 10 вида консуматори в Tinder

Това са оня вид консуматори, които качват повече общи фотоси с другари, карайки ви да се чудите „ кой от всички си ти? “. Рядко ще написа първи. В диалозите ще е по-обран и ще ви накара да чакате, до момента в който откри време да ви отговори.

5. Усилният

Този вид е по-често публикуван измежду мъжете. Той ви написа всеки ден даже и да не му отговаряте. Описанието му е нещо, обвързвано с това по какъв начин той е друг от останалите и упорства прекомерно мощно да се срещнете допустимо най-скоро.

6. Преследвачът

 10 вида консуматори в Tinder

В момента, в който се получи взаимният “match ”, той към този момент ви е последвал в Instagram или ви е пратил покана за другарство във Фейсбук. Усилено преглежда останалите ви фотоси и стартира да задава въпроси за всяка една от тях. Настоява твърдо за среща, а от време на време единственият метод да му откажете, е да го блокирате.

7. Непълнолетният

Стойте надалеч от профили, които се показват за хора в 20-те си години, само че в действителност даже не са стигнали пълнолетието си. Политиката на Tinder не разрешава потреблението на приложението от малолетни, тъй че, в случай че се натъкнете на сходен профил, не се колебайте първо да го докладвате преди да продължите.

8. Фалшивият

 10 вида консуматори в Tinder

Когато фотосите са прекомерно хубави, с цел да са истина, то те най-вероятно са неистина. Пазете се от този вид хора, те употребяват фотоси на задгранични инфлуенсъри или на инцидентни хора от интернет, само че могат да ги показват задоволително правдиво, с цел да им се вържете. Онлайн може да намерите специфични уеб сайтове, които оказват помощ да разберете дали индивидът, с който си пишете е действителен или употребява подправен облик.

9. Типът без лице

Тези профили употребяват фотоси на известни персони или аниме воин. В описанието им споделят, че са дискретни или че не изпращат фотоси. Дори и да ви споделят какъв брой доста ви харесват или че също като вас обичат кучетата, ви съветваме да не се занимавате с хора, които се крият от самите себе си.

10. Филтри

 10 вида консуматори в Tinder

Последният вид, на който ще се спрем, са тези хора, които са изключително огромни почитатели на филтрите от Instagram и Snapchat и употребяват толкоз доста пластове обработка, че е съвсем невероятно да видиш цялото им лице. Колкото и да са сладки филтрите със сърчица към лицето, те надали ще ви оказват помощ да откриете идната си огромна обич.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР