Любовни триъгълници има навсякъде от край време, но във Великобритания

...
Любовни триъгълници има навсякъде от край време, но във Великобритания
Коментари Харесай

Защо мъж остави българка заради украинка?

Любовни триъгълници има на всички места от край време, само че във Англия и по света нашумя казусът с 23-годишна бежанка от Лвов и англичанин, който напусна фамилията си поради нея. Първоначално София Каркадим била приютена в дома на сем. Гарнет по стратегия за банкет на бежанци. Само след 10 дни брачната половинка поискала от София да се изнесе, а тя оповестила, че е влюбена в 29-годишния Тони. Бащата на две деца напуснал дома си, с цел да преследва любовта.

Руското издание “Консомолска Правда - Петербург” потърси родственици на съдбовната София, с цел да открие повече информация за нея.

А те вършат и едно съмнително умозаключение: ”Тя ще бъде с него, до момента в който има изгода”.

Оказва се, че София Каркадим живеела в Киев, макар данните че е бежанка от Лвов. Нейният татко напуснал фамилията, когато момичето било на 3 годинки, а вкъщи се появил пастрок. После нейният баща Иля Каркадим основал ново семейство, а с щерка си общувал рядко.

“Радвам се за нея, само че аз не пребивавам край момичето от 20 години. Понякога се чувахме по телефона. Но за персоналния и живот не знам почни нищо. Още повече да опозная душeвността й. Нюанси за историята с британеца също не знам, по тази причина заключения няма да правя”, споделя той.

София учила в украинската столица Киев, а в ученическите си години, съдейки по съдържаниието в обществените мрежи не била от най-срамежливите. Например, когато я попитали коя е обичаната й поза за сън, дала отговор сбито - “69”.

След учебно заведение тя траяла образованието си в Киевския политехнически институт. После почнала работа като проджект управител в локална IT компания.

Сред приятелите й имало хора както от Петербург, по този начин и от Моква. Нейни родственици живеят в Крим и Киев, друти в Западна Украйна. Те разговаряли с съветското издание, само че поискали да запазят анонимност.



Те не се изненадали, когато разбрали за любовния романс на своята родственик във Англия.

“Тя има свободно държание. София си е такава, по какъв начин да кажа – обича да обикаля. Постоянно купонясваше някъде, изчезваше за седмици. Нямаше съществени връзки, не беше и омъжена”, признава един от роднините пред “КП-Петербург”

Според нейните близки, София в никакъв случай не е имала проблем да завоюва мъжкото внимание, а и тя не скривала, че обича да флиртува. На една от снимските в обществените мрежи може да я забележим да гледа “7 метода бързо да те харесат”, пиейки вино.

“Тя е толкоз блага, сладка, за нея да омае мъж не е никакъв проблем. София може да му са качи и на главата”, клюкарстват роднините.

Коркодим първо избягала в Полша, само че там не и харесало. После стигнала до Германия, където даже получила статут. След това решила, че не желае са се задържа и мислила накъде да поеме – към Съединени американски щати или Англия.

“Съдейки по всичко е избрала Британия”, допълват роднините. Оттогава те нямат връзка с нея.

Всичко това обаче са единствено догатки. Възможно е любовта сред двамата да е същинска, а скоро до нас да доближат вести и за женитба сред младите, която до докара до дълъг фамилен живот.

Родствениците на момичето, обаче считат, че историята сама по себе си е обидна, като отбелязван, че акцента на нациолналността на героите в нея е непотребен. “Не разбирам за какво има толкоз отзив, това може да се случки с всеки човек, във всяка точка на света”, разумно означават тел

А самата тя, както и нейния нов обичан наподобява са щастлими, съдейки по фотосите в медиите, и не обръщат внимание на хората, които осъждат решението им.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР