Любовната драма която от близо година разтърси България е финиширала

...
Любовната драма която от близо година разтърси България е финиширала
Коментари Харесай

Веско Маринов изрита гладната сервитьорка Веса и вече дере по 10 бона на участия


Любовната драма която от близо година раздруса България е финиширала по презрян за русокоската метод. Изритана от постоянно потния трубадур, Веселина Пеева с подвита опашка се е прибрала в родния Добрич. След като всички схванаха по какъв начин тя още в края на 2016 г болест двете си деца с цел да се предложи унизително в обятията на Веско Маринов, сервитьорката е мощно недолюбвана в Добрич и близките села. Бившите й другари я отбягват. Никой не желал да я вземе на работа, написа HotArena.

Пеева намирала поддръжка само от родителите и родственици й. HotArena попадна на настояща фотография която потвърждава това. На фотото правно в село Златия, русокоската е в компанията на нейна родственик съименничка и чичо и Пейо, както го наричали всички негови съселяни. Обстановката е повече от вехта. Масата до тях тъжно празна. Няма маркови питиета, няма тежки мезета. Единствено бутилка вода.


И до момента в който Веселина Пеева тъжна, изритана и унижена и театралничи за селфита в село Златия, Веско Маринов за два часа лапва 10 бона, написа България през днешния ден.

Веско ще направи величествен концерт в заведение в центъра на София точно на празника на дамите - 8 март. Маринов се е пазарил да получи тъкмо 10 000 лв. и нито стотинка по-малко. Веско изтъкнал пред притежателите на заведението, че ще го изпълни от раз и то ще се пука по шевовете.
Певецът си има корав хонорар и не предпочитание да се изявява на сцената за по-малко пари. Любимецът на куп дами счита, че сумата от 10 бона е изцяло допустима и всяко елитно заведение може да я издаде и да му я даде.

Веско напоследък подвигна мизата, защото и неговите сътрудници надуха своите възнаграждения. Допреди няколко месеца Маринов се навиваше да пее против малко по-скромна сума, като той прави спектакли и за под 8000 лв..

Почти всяка година Маринов има концерти на празника на дамата, тъй като знае, че може да изкара положителни пари и да порадва почитателките си. Фенките на Веско са хиляди и щом научат, че има изява, незабавно хукват и изкупуват билетите.
Веско е извънредно концентриран върху подготовката за тях, още повече че неотдавна той още веднъж е ерген, откакто се раздели с Веселина Пеева, с която имаше любовен романс съвсем година.

" Не одобри тежко раздялата. Знае, че в живота се случват такива неща. Сега мисли напълно за изявите си на сцената ", признават близки до изпълнителя.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР