Любослав Пенев бе представен като старши треньор на ЦСКА 1948.

...
Любослав Пенев бе представен като старши треньор на ЦСКА 1948.
Коментари Харесай

Любо Пенев пое ЦСКА 1948

Любослав Пенев бе показан като старши треньор на ЦСКА 1948. Ел Голеадор е подписал за 2 години с " алените ". Той размени Николай Киров-Белия, а задачата на именития футболист е да класира отбора за евротурнирите.
На представянето си в Пресклуб " България " Пенев приказва повече за някогашния си отбор ЦСКА, откъдето бе натирен предходната година със скандал.
" След като не съм желан в един клуб, няма по какъв начин да работя там. Бях изпъден. Решение на управлението, по този начин са решили. Аз съм експерт и обичам да работя, не виждам за какво някой да се наскърбява. Преди 10 месеца някой отбрани ли ме, като ме изгониха в 12 през нощта? Някой да ме е издържал? Не би трябвало да има ядосани и афектирани. Няма оскърбление, всеки си носи отговорност. Аз съм спокоен и със самочувствие, че съм си приключил работата ", сподели Пенев.
" Интервюто на Гриша Ганчев е скалъпена и режисирана работа, в която има доста погрешни неща. Има и някои истини. Каза, че след лагера в Банско щели да спукат топката тия чобани, след втория лагер в Турция пък имало доста травми. Това са обстоятелства. Това е работа на старши треньора и кондиционния експерт и всички се оплакват от футболистите. А играчите не би трябвало да се пипат, тъй като те са артистите. Със същите футболисти, без новите попълнения, завършихме съвършено шампионата и спечелихме купата. Ганчев назова хората " кибиците от " Дървеното ". Но без тях Ганчев нямаше да бъде в ЦСКА.
ЦСКА 1948 желае да развива професионален футбол, има високи цели и да надгражда. Винаги идната година да бъдеш на по-високо равнище. Целите са високи, а моите са още по-високи. Ако успеем - добре, в случай че не - продължаваме и идната година ще го реализираме.
Имаме селекционен екип, който се занимава професионално и не чакаме някакви пречки. Договорът е с малко повече пълномощия. За първия тим е ясно, само че ще следя и втория, и третия ", сподели още Пенев.
Като треньор на дубъла бе показан Валентин Илиев. " Завръщам се оптимално стимулиран, с голямото предпочитание да работя със съществени хора и да се развиваме. Спокоен съм, стимулиран съм и мощно се надявам, че и първият, и вторият тим ще издържим и с манталитета на победител ще вървим нагоре ", сподели синът на Илия Вълов, който водеше тима по пътя към професионалния футбол.
Изпълнителният шеф Добрин Гьонов разгласи, че Пенев и Илиев ще останат в клуба, до момента в който те самите решат.
От " Блиц " настояват, че на Стойчо Младенов е препоръчан поста на шеф в ЦСКА 1948, само че това надали ще стане поради обтегнатите му връзки с Любо Пенев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР