Любослав Пенев бе много близо до победа при завръщането си

...
Любослав Пенев бе много близо до победа при завръщането си
Коментари Харесай

7 минути не стигнаха на Л.Пенев за победа над "Лудогорец"

Любослав Пенев бе доста покрай победа при завръщането си като треньор на " ЦСКА-София ", само че в последна сметка първият 1/2-финал за купата срещу " Лудогорец " приключи 1:1.

Мачът на ст. " Българска войска " се игра при тежки условия и съвсем от самото начало валеше сняг. Това повлия на качеството на футбола и на терена имаше повече борба, а и нерви - поради огромния заряд на дуела.

" Лудогорец ", който се пробва да в профил " ЦСКА-София " за първи път след три отпадания от този противник за купата, бе споходен от проблем още при започване на мача. Кипърският нападател Пиерос Сотириу беше заменен наложително още в 14-ата мин. от Елвис Ману.Вратарят на разградчани Кристиян Кахлина избави няколко рискови удара, като ситуациите бяха на Жорди Кайседо, Енрике Рафаел и Тиаго Родригес. 

В 60-ата мин. първенците останаха с човек по-малко, след като Бърнард Текпетей фаулира Джером Синклеър и получи втори жълт картон. " ЦСКА-София " се възползва от численото преимущество и поведе в 77-ата мин. посредством Тиаго Родригес след асистенция на Жеферсон. Домакините обаче не съумяха да удържат задатъка и в 83-ата мин. Каули Оливейра изравни след центриране на Кирил Десподов от свободен удар.

Така двата най-силни тима в България сега резервираха в цялостна мощ за реванша интригата кой от тях ще се класира за финала. Ответният мач в Разград ще се играе на 14 април.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР