Любопитно За първи път в Маскираният певец“ паднаха две маски

...
Любопитно За първи път в Маскираният певец“ паднаха две маски
Коментари Харесай

За първи път в Маскираният певец“ паднаха две маски

Любопитно За първи път в „ Маскираният артист “ паднаха две маски На финала на шоуто отиват Розата, Пчелата и Гарванът 1 декември 2019, 17:55  За първи път в „ Маскираният артист “ паднаха две маски
За първи път в „ Маскираният артист “ паднаха две маски
 5 вкусни аргументи да ядете повече варива тази зима
5 вкусни аргументи да ядете повече варива тази зима
 9-годишният Радо: Животът ми се развива идеално
9-годишният Радо: Животът ми се развива идеално
 На един брезент разстояние от лъвовете
На един брезент разстояние от лъвовете
 Ресторант предлага ястия от скорпиони и тарантули
Ресторант предлага ястия от скорпиони и тарантули
 Веско е осмият финалист в „ Игри на волята: България ”
Веско е осмият финалист в „ Игри на волята: България ”
 В последния ден от ноември означаваме огромен празник
В последния ден от ноември означаваме огромен празник
 Любов и смелост в премиерния сериал „ Някой като теб “
Любов и смелост в премиерния сериал „ Някой като теб “

оуто, цялостно с изненади, не разочарова своите правилни почитатели и нощес като им сервира двойна доза неспокойствие. Зрителите на „ Маскираният артист “ станаха очевидци на рухването на две маски – Принцесата и Пилето към този момент са разкрити. Под изящното прикритие на Принцесата се криеше поп-фолк певицата Алисия, а младата поп певица Дивна излезе от сигурната черупка на Пилето, в която прикриваше самоличността си дванайсет епизода.

И двете надарени изпълнителки справедливо могат да се похвалят, че съумяха да се задържат в шоуто до неговия полуфинал. Алисия потвърди музикалната си заложба и с последната изпята ария в „ Маскираният артист “ – „ Mercy “ на Duffy. Дивна не ѝ отстъпи по нищо с осъществяването на една от най-популярните български песни „ Лале ли си, зюмбюл ли си “. Двете певици показаха насладата си от предоставената опция да вземат участие в първия сезон на „ Маскираният артист “, само че споделиха какъв брой е било мъчно да опазят тази загадка над два месеца.

„ Ужасно съм щастлива от присъединяване си в това шоу. Искам да изкажа най-големи благодарности на всички, които ме поддържаха. Провокирах себе си като непрестанно се пробвах да пея разнообразни стилове музика, “ показа Алисия, откакто смъкна маската на Принцесата, и добави: „ Най-трудно ми беше да опазя тайната за присъединяване си от сина ми. Той няколко пъти ме молеше да го заведа да гледа онлайн „ Маскираният артист “, а аз всякога се измислях някакво опрощение ".



Дивна, която стартира своя звезден път от музикалното предаване на NOVA „ Пей с мен “, което печели през 2008 година, описа: „ Тази черупка беше моят дом през последните месеци. Всички на тази сцена са доста надарени и колкото и да се състезаваме между тях, аз съм безпределно щастливи от достойнството да участваме в шоуто ".

Повече за присъединяване на Алисия и Дивна феновете ще научат в понеделник, 2 декември, когато те ще бъдат извънредни посетители в утринния блок на NOVA „ Здравей, България “.

След толкоз мистерии, разкрити секрети, надарени осъществявания и доста смях всяка събота вечер, финалът на „ Маскираният артист “ следва след дни. Следващата събота е заключителната борба сред останалите три неразкрити маски - Розата, Пчелата и Гарванът. Коя от тях ще падне последна и кой се крие под нея ще разберем на 7 декември, тъкмо от 20:00 ч. по NOVA. Нека дружно да разкрием всички мистерии на първия сезон на „ Маскираният артист “.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза маскираният артист Дивна Алисия .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Амазонските <strong> пожари </strong> могат да се окажат <strong> пагубни </strong> <br>
Амазонските пожари могат да се окажат пагубни
 <br> Дъжд през днешния ден, какво ще е времето през уикенда <br>
Дъжд през днешния ден, какво ще е времето през уикенда
 <br> <strong> Цеца Величкович </strong> подвигна грандиозна женитба на сина си <br>
Цеца Величкович подвигна грандиозна женитба на сина си
 <br> Привлечете <strong> шанс през 2020 година </strong> в дома с тези ритуали <br>
Привлечете шанс през 2020 година в дома с тези ритуали
Последни  <p>За първи път в &bdquo;Маскираният певец&ldquo; паднаха две маски</p> За първи път в „ Маскираният артист “ паднаха...  <p>Премиерът: Предлагам Сачева за обществен министър</p> Премиерът: Предлагам Сачева за обществен министър  <p>Къде в Европейски Съюз се крадат най-вече коли</p> Къде в Европейски Съюз се крадат най-вече коли  Пендаровски: България ни измъкна от тотална изолираност Пендаровски: България ни измъкна от тотална изолираност  <p>Шампанското: Виното на кралете и кралят на вината</p> Шампанското: Виното на кралете и кралят на виновността  Една от най-популярните и обичани групи на Балканите с концерт в Арена Армеец Групата, която раздруса хиляди...  <p>Почина проф. Любен Корнезов</p> Почина проф. Любен Корнезов  5 вкусни аргументи да ядете повече варива тази зима 5 вкусни аргументи да ядете повече варива тази зима  <p>Автобус падна в замръзнала река в Русия, починаха 19 души</p> Автобус падна в замръзнала река в Русия, починаха 19...  <p>6 публикувани мита за ХИВ/СПИН</p> 6 публикувани мита за ХИВ/СПИН  <p>Европа ще взе участие в построяването на <strong><span style= Европа ще взе участие в построяването на станция за...  <p>Ново земетресение в Албания</p> Ново земетресение в Албания  Гугъл ще предизвестява, в случай че паролите ни са хакнати Гугъл ще предизвестява, в случай че паролите ни са хакнати  <p>Слънчево през днешния ден, мощен вятър в Сливен</p> Слънчево през днешния ден, мощен вятър в Сливен  Спайдърмен Какво се случва, когато музата ти е Спайдърмен  <p>Автобус с туристи се възпламени край бургаско село</p> Автобус с туристи се възпламени край бургаско село  <p>Кои са пожарникарите-герои от &bdquo;Пирогов&rdquo;</p> Кои са пожарникарите-герои от „ Пирогов”  Джоузеф Мускат Премиерът на Малта ще подаде оставка на 18 януари  <p>Арестуваха нападателя от Хага</p> Арестуваха нападателя от Хага  <p>9-годишният Радо: Животът ми се развива идеално</p> 9-годишният Радо: Животът ми се развива идеално Всичко от през днешния ден Виц на деня Попитали Радио Ереван: - Какво е абсурд? - Това е, когато щастието чука на вратата ти, а ти се оплакваш от шума! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българското разпятие, което изумява света (СНИМКИ)  Култовите реплики на Ламбо – от екрана и отвън него  Българката, която очарова света с гения си (ВИДЕО)  Крадец избра неверната къща, попадна на 82-годишна културистка  Как наподобява Кейт, когато пазари в супермаркет (СНИМКИ)  Истината зад именитите песни на Queen Водещи вести  <p>Автобус падна в замръзнала река в Русия, починаха 19 души</p> Автобус падна в замръзнала река в Русия, починаха 19 души  <p>Почина проф. Любен Корнезов</p> Почина проф. Любен Корнезов  Пендаровски: България ни измъкна от тотална изолираност Пендаровски: България ни измъкна от тотална изолираност  <p>6 публикувани мита за ХИВ/СПИН</p> 6 публикувани мита за ХИВ/СПИН  <p>Къде в Европейски Съюз се крадат най-вече коли</p> Къде в Европейски Съюз се крадат най-вече коли  <p>Ново земетресение в Албания</p> Нови земетресения в Албания, завърши интервенцията по търсене на оживели  Една от най-популярните и обичани групи на Балканите с концерт в Арена Армеец Групата, която раздруса хиляди българи (ВИДЕО)  <p>Слънчево през днешния ден, мощен вятър в Сливен</p> Слънчево през днешния ден, мощен вятър в Сливен  <p>Шампанското: Виното на кралете и кралят на вината</p> Шампанското: Виното на кралете и кралят на виновността  <p>Европа ще взе участие в построяването на <strong><span style= Европа ще взе участие в построяването на станция за астронавти до Луната  Гугъл ще предизвестява, в случай че паролите ни са хакнати Гугъл ще предизвестява, в случай че паролите ни са хакнати  Спайдърмен Какво се случва, когато музата ти е Спайдърмен  <p>Автобус с туристи се възпламени край бургаско село</p> Автобус с туристи се възпламени край бургаско село  <p>Кои са пожарникарите-герои от &bdquo;Пирогов&rdquo;</p>

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР