Любопитно Вижте децата, които ще станат крале и кралици Или

...
Любопитно Вижте децата, които ще станат крале и кралици Или
Коментари Харесай

Вижте децата, които ще станат крале и кралици

Любопитно Вижте децата, които ще станат крале и кралици Или кои са кралските наследници по света? 18 май 2020, 16:23  Какво ще се случи, в случай че се влюбите в човек от същия зодиакален знак?
Какво ще се случи, в случай че се влюбите в човек от същия зодиакален знак?
 Ивет Лалова на 36 година: За изолацията и силата на духа
Ивет Лалова на 36 година: За изолацията и силата на духа
 10 години на върха: Тото и неговите превъплъщения
10 години на върха: Тото и неговите превъплъщения
 Нестандартно: Пълнени чушки с карфиол и телешка кайма
Нестандартно: Пълнени чушки с карфиол и телешка кайма
 Пътеводител на потребните свойства на ядките
Пътеводител на потребните свойства на ядките
 7 съвета за предотвратяване от инфаркт и инсулт
7 съвета за предотвратяване от инфаркт и инсулт
 В какви връзки е Адел с някогашния си брачен партньор
В какви връзки е Адел с някогашния си брачен партньор

" Винаги има смях с този човек ": ATP честити рождения ден на Гришо

момента те са единствено деца и тинейджъри, само че един ден ще станат крале и кралици и бъдещето на кралските фамилии по целия свят ще бъде в техните ръце, споделя в канала Royal News във Vbox.

Вижте кои са очарователните бъдещи монарси на едни от най-известните и авторитетни кралски семейства по света.

Принц Джордж, Англия - 6 годишен

Принц Джордж евентуално е най-известния дребен кралски правоприемник. Той е най-големият наследник на принц Уилям и Кейт Мидълтън - херцог и херцогиня на Кеймбридж. Шестгодишният английски принц е трети по ред правоприемник на английския трон след дядо си принц Чарлз и татко си. Той е роден на 22 юли 2013 година и по традиция е кръстен в параклиса на двореца „ Сейнт Джеймс “. Принц Джордж има по-малка сестра – принцеса Шарлот, и по-малък брат - принц Луис.

Принцеса Естел, Швеция - 8 годишна

Тази млада принцеса е по-голямото дете и единствена щерка на престолонаследницата Виктория и принц Даниел, херцог на Вестертланд. Тя е най-голямото внуче на крал Карл XVI Густаф и е втори по ред правоприемник на шведския престол след майка си. Принцеса Естел има брат, принц Оскар, който е на три години.

Принц Чарлз, Люксембург - новороден

Великият херцог Гийом и великата херцогиня Стефания от Люксембург станаха родители за първи път напълно неотдавна. На 20 май тази година се роди сина им принц Чарлз Жан Филипе Джоузеф Мари Гийом. Той стана втори по ред правоприемник на престола след татко си и един ден ще стане крал на Люксембург. След раждането му, по-малкият брат на принц Гийом, принц Феликс, от втори стана трети правоприемник на трона, следван от петгодишната му щерка, принцеса Амалия.

Принцеса Катарина-Амалия, Холандия - 16 годишна

Тази тинейджърка е правоприемник на трона на Кралство Нидерландия, състоящо се от страните Нидерландия, Кюрасао, Аруба и Сейнт Мартен. Принцеса Катарина-Амалия е най-голямото дете на крал Вилем-Александър и кралица Максима. Тя стана първи правоприемник на престола, когато татко ѝ се възкачи на трона на 30 април 2013 година

Принц Жак, Монако - 5 годишен

Принц Жак е бъдещият правоприемник на престола на княжество Монако. Той е наследник на принц Албер II и принцеса Шарлийн. Жак има сестра-близначка, която е втора по ред за заместничество на престола след брат си, тъй като се е родила с две минути по-късно от него.

Принцеса Леонор, Испания - 14 годишна

Тя е по-голямата щерка на крал Фелипе VI и кралица Летисия и първи правоприемник на трона на Испания. Ако Леонор се възкачи на трона, тя ще бъде първата кралица на Испания от 1868 година насам, когато е завършило ръководството на последната испанска кралица Исабела II.

Принцът на драконите, принц Джигме III, Бутан - 4 годишен

Той е първото дете и директен правоприемник на крал Джигме Кесар Намгел Вангчук от високопланинското кралство Бутан и брачната половинка му Джетсун Пема.

Принцеса Ингрид Александра, Норвегия – 16 годишна

Тя е най-голямото дете на престолонаследника Хакон и брачната половинка му Мете-Марит и е на второ място по ред за заместничество на трона след татко си. В момента на престола е дядо ѝ крал Харалд V. Очаква се тя да стане вторият женски монарх в историята на Норвегия, след кралица Маргарет, която е управлявала през 15 век.

Принц Мулай Хасан, Мароко – 17 годишен

Принц Мулай Хасан е бъдещият крал на Мароко. Той е най-голямото дете на крал Мохамед VI от Мароко и брачната половинка му принцеса Лала Салма. Той има по-малка сестра, принцеса Лала Хадиджа.

Принц Кристиан, Дания – 14 годишен

Тийнейджърът е най-голямото дете на престолонаследника Фредерик и брачната половинка му Мери. Принц Кристиан е роден на 15 октомври 2005 година в Копенхаген и е по-големият брат на принцеса Изабела и близнаците принц Винсент и принцеса Жозефина. Като внук на кралица Маргрет II, той е вторият по ред правоприемник на датския трон след татко си.

Принцеса Елизабет, Белгия - 18 годишна

Принцеса Елизабет, херцогиня на Брабант, е правоприемник на белгийския трон. Тя най-голямото дете на крал Филип и кралица Матилде, и стана първи правоприемник на трона, откакто дядо ѝ крал Албер II абдикира в интерес на татко ѝ на 21 юли 2013 година

Повече вижте във видеото

По тематиката  Величие, класа и жанр - кралските двойки, които не познавате Величие, класа и жанр - кралските двойки, които не познавате  Принцеса Юджини: „ Това беше най-великият ден в живота ми! “ Принцеса Юджини: „ Това беше най-великият ден в живота ми! “  Как втората брачна половинка на тайландския крал изпадна в недружелюбност Как втората брачна половинка на тайландския крал изпадна в недружелюбност  Как Даяна се трансформира в принцесата на народа Как Даяна се трансформира в принцесата на народа
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: деца крале кралици станат .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531 Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531  <br> СЗО: Втора по-смъртоносна вълна от COVID-19 ще удари Европа <br>
СЗО: Втора по-смъртоносна вълна от COVID-19 ще удари Европа
 Скок на ковид след отварянето на моловете в Сърбия Скок на ковид след отварянето на моловете в Сърбия  Пред банкрут ли е Турция? Пред банкрут ли е Турция? Последни  Вижте децата, които ще станат крале и кралици Вижте децата, които ще станат крале и кралици  Отиде си Мишел Пиколи, една от най-ярките звезди на френското кино Отиде си Мишел Пиколи, една от най-ярките звезди на...  Съдят британския свещеник Даниел Хъл, блудствал с деца в Сливен Съдят британския свещеник Даниел Хъл, блудствал с деца в...  Св. Синод предложи православието да се включи в избираемите образователни часове Св. Синод предложи православието да се включи в...  Ford Explorer Plug-In Hybrid Ford пусна плъг-ин хибрид, само че на цената на BMW X5  За първи път от 30 години: Шестзнаци се родиха във Франция За първи път от 30 години: Шестзнаци се родиха във...  Защо на Летище София стопираха служащи да отлетят за Цюрих Защо на Летище София стопираха служащи да отлетят за...  Върховен административен съд разгласи за оскъдна заповед на Ананиев по отношение на карантинните ограничения Върховен административен съд разгласи за оскъдна заповед на Ананиев по отношение на...  eMAG с огромна дарителска акция в поддръжка на напъните за битка с рецесията eMAG с огромна дарителска акция в поддръжка на...  <p>Пожар избухна до &quot;летните сараи на Ахмед Доган&quot;</p> Пожар избухна до "летните сараи на Ахмед...  Жена пострада при гърмеж на газова бутилка в Пловдив Жена пострада при гърмеж на газова бутилка в Пловдив  Какво ще се случи, в случай че се влюбите в човек от същия зодиакален знак? Какво ще се случи, в случай че се влюбите в човек от същия...  Почина един от ранените в злополуката край Копринка Почина един от ранените в злополуката край Копринка  Ивет Лалова на 36 година: За изолацията и силата на духа Ивет Лалова на 36 година: За изолацията и силата на духа  ОССЕ: Спешното финансиране ще усили корупцията в Европа ОССЕ: Спешното финансиране ще усили корупцията в...  Там работят българи и румънци, стотици са инфектирани с ковид Там работят българи и румънци, стотици са инфектирани с...  Откраднаха стотици милиони от компенсациите за безработица в Съединени американски щати Откраднаха стотици милиони от компенсациите за...  Кирил Домусчиев Домусчиев: NOVA ще сезира Комисия за защита на конкуренцията за контракта на bTV с...  Дубай Как се промени Дубай след карантината  Архив Хакери превзеха няколко суперкомпютъра в Европа Всичко от през днешния ден Виц на деня Пролет, отлично време... по какъв начин пък никой не се тагна от Терминал 1 или 2, че пътува на някъде!? Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  СЗО: Втора по-смъртоносна вълна от COVID-19 ще удари Европа  Проф. Близнашки: Румен Радев се трансформира в проблем за страната  " Дано времето да е изсъхнало и горещо, с цел да не му е удобно на вируса "  Пред банкрут ли е Турция? Пред банкрут ли е Турция?   Европейската комисия предизвести България за вносните храни Европейската комисия предизвести България за вносните храни Водещи вести  Кирил Домусчиев Домусчиев: NOVA ще сезира Комисия за защита на конкуренцията за контракта на bTV с Български състезателен тотализатор  Разследване: 8 милиона налял на bTV държавният Тотализатор Разследване: 8 милиона налял на bTV държавният Тотализатор  Европа – къде, какви ограничения против ковид падат Европа – къде, какви ограничения против ковид падат  <p>Епидемиите изчезват преди да открием по какъв начин да ги контролираме&nbsp;</p> Вирусолог: Епидемиите изчезват доста преди да открием по какъв начин да ги направляваме  <p>Недялка: &bdquo;Hell&rsquo;s Kitchen&rdquo; е страст</p> Недялка: „ Hell’s Kitchen ” е пристрастеност  Сараево Сараевските Ромео и Жулиета и жестокостта на войната
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР