Любопитно Неонови светлини и ярки цветове в изложбата на J.PANK

...
Любопитно Неонови светлини и ярки цветове в изложбата на J.PANK
Коментари Харесай

Неонови светлини и ярки цветове в изложбата на J.PANK

Любопитно Неонови светлини и ярки цветове в изложбата на J.PANK Рефренът " Нищо ново под слънцето " J.PANK издига до слоган от облици. Той единствено сменя формата им, маскира ги в разнородни опаковки, с цел да ни се харесат толкоз мощно, че да ги пожелаем 25 юли 2019, 10:23  Неонови светлини и ярки цветове в изложбата на J.PANK Източник: Георги Димитров / Vesti.bg
еонови светлини, ярки цветове и огромни мащаби на творбите вършат залата на изложба "Райко Алексиев " един дребен Лас Вегас, с помощта на изложбата на Йордан Панков, прочут като J.PANK.

Образи, знаци, реминисценции и подготвени матрици за мечтани светове. Това са типичните за J.PANK сюжети от митологията и картините на остарели майстори, които приказват slang на днешния ден и езика на европейския комикс, японските аниме и манга до Уолт Дисни студиата.

СНИМКИ ОТ ИЗЛОЖБАТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ
Изложба на J.PANK (Йордан Панков)  <br> Изложбата може да бъде забелязана до 30.7.2019 в изложба " title= "
Изложбата може да бъде забелязана до 30.7.2019 в изложба "Райко Алексиев " на ул. „ Георги С. Раковски “ 125, София
" />
Рефренът "Нищо ново под слънцето " J.PANK издига до слоган от облици. Той единствено сменя формата им, маскира ги в разнородни опаковки, с цел да ни се харесат толкоз мощно, че да ги пожелаем.

Потреблението, рекламата, другите стимулации и симулации са във фокуса на PANK. Той разпръсква приказните си герои и обитава нашия свят. Образите му надничат от принта на T-shirt върху гърдите на русокоса кокона, стопират погледа ни върху етикета на бутилката бира или ни забавляват във формата на 3D обекти, овладявайки изцяло пространството.

Границата сред шегата и сериозността е толкоз тънка, колкото леда, който се стопява под лъчите на лятното слънце, разглеждайки тази галерия.

Картините на J.PANK може да видите в изложба "Райко Алексиев " до 30 юли.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза изложба
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР