Любопитно Михаил Йорданов: Ще се радвам, ако Гери грабне голямата

...
Любопитно Михаил Йорданов: Ще се радвам, ако Гери грабне голямата
Коментари Харесай

Михаил Йорданов: Ще се радвам, ако Гери грабне голямата награда

Любопитно Михаил Йорданов: Ще се веселя, в случай че Гери грабне огромната премия Как Михаил Йорданов разказва присъединяване си в предаването, съжалява ли за нещо, с какви страсти напуща, както и още научете от изявлението му за Vesti.bg  Христо Боснев 23 март 2020, 09:07  Михаил Йорданов: Ще се веселя, в случай че Гери грабне огромната премия Източник: NOVA
ихаил Йорданов е идващият участник, напуснал кулинарното риалити Hell’s Kitchen България.

Напрежението и напрежението в кухнята оказаха въздействие и провокираха разнообразни страсти у топ готвачите на началник Виктор Ангелов, които се борят за неговото утвърждение и за огромната премия от 100 хиляди лв..

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КОИ СА УЧАСТНИЦИТЕ В СЕЗОН 3

Гергана сподели хъс и несломима воля за победа.

Тя надделя любовната си половинка Мишо в кулинарния двубой за оцеляване в Кухнята на Ада като сподели познания, добра съгласуваност и най-много умела композиция сред здрави нерви, въображение и кулинарни похвати.

Как Михаил Йорданов разказва присъединяване си в предаването, съжалява ли за нещо, с какви страсти напуща, както и още научете от изявлението му за Vesti.bg.

1. Как ще опишете присъединяване си в "Кухнята на Ада "?

- Бих го описал като неповторимо прекарване. Не мисля, че още веднъж иска ми се случи да вземам участие в риалити предаване и сигурно това е страст, която човек може да изпита единствено един път в живота. За другото към този момент би трябвало да кажат феновете!

2. Съжалявате ли, че излязохте?

- Не скърбя за нищо свързвано с предаването, както и за излизането ми. Смятам, че каквото е трябвало да стане, се е случило, ориста си знае работата. Съжалявам само, че не можах да кажа "чао " на някой хора, само че ние ще се забележим извън.

3. Кой е най-ценният урок, който научихте от началник Ангелов?

- Не е единствено един урок, който съм научил от началник Ангелов. Нещото, което затвърдих в предаването е, че за готвенето би трябвало обич, може би и по тази причина открих тази страст там. Освен това към този момент съм същински експерт в приготвянето на миди Сен Жак (смее се).

4. Бихте ли трансформирали нещо в присъединяване си, в случай че можехте да върнете времето обратно?

- Единственото нещо, за което бих върнал времето обратно е тези кюфтета, които трябваше да приготвим в едно от провокациите на началник Ангелов - ще ги изям всичките и няма да им се апелирам повече! (смее се)
 Михаил Йорданов
5. Какво Ви стимулира да се запишете за присъединяване в Hell's Kitchen?

- Мотивираха ме най-вече приятелите ми. Винаги, когато сме се събирали са ме надъхвали да вземам участие в готварски формат, а на мен малко ми би трябвало да склоня за ново премеждие.

6. Кой миг ви беше най-труден?

- Може би най-трудно ми беше да привикна с изолацията. Досега в никакъв случай не ми се е случвало да съм бил толкоз изолиран от външния свят. С другото се оправих, въпреки всичко съм мъж на място.

7. С какви страсти напуснахте предаването?

- Напуснах предаването със смесени усеща. Доволен съм поради хората, които срещнах и нещата, които научих. И несъмнено, малко отчаян, че тези 100 000 лева няма да са в моята банкова сметка.

8. Гери Ви победи в последния двубой? Дадохте ли ѝ се?

- Е това ще си остане нашата дребна загадка. (смее се). Както сподели тя - за мен ще има друга премия.

9. Жената или мъжа имат повече място в професионалната кухня?

- Аз съм работил и с дами, и с мъже в кухнята. И с двата пола се разбирам и имат място в кухнята, само че също считам че всичко зависи и от индивида, от опита му и от това дали може да работи добре в екип.

10. Ще имаш ли самообладание да изчакаш Гери да излезе? Ами в случай че тя грабне огромната премия?

- Доста толерантен човек съм, в случай че не сте забелязали до момента в предаването. Ще имам самообладание за Гергана, несъмнено и доста ще се веселя, в случай че тя грабне огромната премия.

11. Има ли нещо, което не успяхте да покажете в шоуто?

- Не съумях да покажа себе си напълно, само че мисля че сме отишли там да готвим, тъй че най - значимото го показвах и несъмнено певческият ми гений. За мен без ария, готвенето не върви.

12. Мислехте ли като влязохте във формата, че ще срещнете любовта?

- Влязох във формата без никакви упования, и излизам прелестно сюрпризиран от протичащото се. Никога не възнамерявам нещо авансово, а дали това е любовта ще разберем отвън предаването.

13. С какво Ви завоюва Гери?

- Гери ме завоюва с първия си меренг.:D Всъщност, тя ме завоюва с усмивката си, доста е заразителна и също така постоянно се грижеше за едно от най - значимите неща в кухнята, а точно това че любовта на мъжа минава през стомаха!

14. Ще продължите ли да се занимавате с кулинария от тук нататък?

- Разбира се, кулинарията е част от метода ми на живот. В момента не си се представям в нито една друга сфера на работа. Силно се надявам да се открият още по-големи кулинарни благоприятни условия пред мен от тук нататък.

15. Коя е думата, която разказва най-точно претърпяното в Hell’s Kitchen?

- ГОТВИМ... несъмнено тази дума разказва всичко в “Кухнята на ада”, или готвиш или гориш.

15. Какви качества би трябвало да има спечелилият в Hell’s Kitchen и кой е вашият любимец?

- Моите любимци са двама. Единият е явен, а другият е Лука. Мисля, че и двамата имат нужните качества, с цел да са на край, и двамата са новаторски и сръчни. Гергана е доста добра сладкарка, също по този начин съумя да израсне доста в кухнята и да потвърди кулинарните си умения. А Лука е доста добър водач и страховит готвач. Стискам палци и на двамата!
Hell’s Kitchen България - участниците в сезон 3  Hells Kitchen  Hells Kitchen  Hells Kitchen  Hells Kitchen

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Автор: Христо Боснев Михаил Йорданов Hells Kitchen България
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР