Любопитно Класическо лятно кинозабавление в Спайдър-Мен: Далече от дома“ Marvel

...
Любопитно Класическо лятно кинозабавление в Спайдър-Мен: Далече от дома“ Marvel
Коментари Харесай

Класическо лятно кинозабавление в „Спайдър-Мен: Далече от дома“

Любопитно Класическо лятно кинозабавление в „ Спайдър-Мен: Далече от вкъщи “ Marvel Studios се разписват с втори следващ първокласен блокбъстър след „ Отмъстителите: Краят “, написа редакторът ни за кино Георги Петров  Георги Петров 12 юли 2019, 10:14  Класическо лятно кинозабавление в „ Спайдър-Мен: Далече от вкъщи “ Източник: Marvel Studios. Разпространител за България: Форум Филм
ятото на 2019 година изобилства с жанрово разнородни заглавия, от обичайни екшъни до касови анимации и нови истински продукции на велики режисьори. Но статистиката от обществените мрежи и от киносалоните по света, която се компилира въз основа на онлайн споменавания, анкети и авансово продадени билети е безапелационна, що се отнася до най-очакваното заглавие този сезон.

Това несъмнено и изцяло предстоящо е „ Спайдър-Мен: Далече от вкъщи “,

първият филм на Marvel Studios след грандиозния им епос „ Отмъстителите: Краят “, чиито исторически доходи на този стадий надвишават 2 милиарда и 750 милиона $. Лентата идва по кината с упованията да хвърли светлина върху бъдещата посока на развиване на вселената на Marvel.

„ Краят “ на един десетилетен връх

Самото ситуиране на кино лентата в годишния календар е задоволително красноречива индикация за желанията на студиото. Фактът, че точно филм за Спайдър-Мен открива новата фаза от поредицата приказва ясно за значимостта на персонажа и за сигурността, с която Marvel застават зад него. Очевидно е, че от героя на Том Холанд ще се чака да запълни празнината, оставена след „ Отмъстителите: Краят “ с трагичната гибел на Тони Старк и щастливото отдръпване на Капитан Америка.

Борбата е безмилостно жестока в "Краят " на една епоха

И в случай че съдим от качеството на „ Спайдър-Мен: Далече от вкъщи “, решението на студиото, както постоянно, е вярно. Филмът надскача летвата, сложена от предшественика ѝ от 2017 година, „ Спайдър-Мен: Завръщане вкъщи “, и дава на всички почитатели на Marvel глътка пресен въздух и доза обичайно кино развлечение с типичен воин след травматичните събития в „ Краят “.

Джон Уатс се завръща в режисьорския стол и още веднъж демонстрира афинитета си към проучването на човешките взаимоотношения сред персонажите и към комичните моменти с присъединяване на основния воин Питър Паркър и неговите съученици за сметка на разиграването на грандиозни екшън подиуми. Акцентът е подложен вярно поради галактическия мащаб на действието в „ Отмъстителите: Краят “, който не може да бъде надскочен.

От това не следва, че във кино лентата липсва обичаен комиксов екшън – просто залозите са много по-ниски спрямо предходните няколко кино лентата на студиото. Това е подбудено и от избора на изверг в действието в лицето на Куентин Бек.

Звездата Джейк Джиленхол свети в амплоато на експресивния и артистичен Бек.

Персонажът несъмнено се разграничава в произхода си по отношение на комиксовия си прототип и мотивациите му са свързани неразривно и разумно с предишното на филмовата галактика на Marvel, само че качествата му и тестванията, на които подлага Спайдър-Мен, са приспособени напълно от оригинала.

Джейк Джиленхол – звездата, която може да изиграе всичко

Повече обяснения по отношение на дейностите на Бек биха довели до непростими спойлери по отношение на сюжета на лентата, само че Джейк Джиленхол е идеално селекциониран за ролята си. Редом с него, в поддържащия състав се завръщат постоянно невъзмутимите и готини Самюел Л. Джаксън и Коби Смълдърс в функциите на Ник Фюри и Мария Хил, свързващото звено сред многото разнообразни филми от вселената на Marvel.

Топ 10 на най-хубавите филми на Marvel Studios

Авторитетното им наличие придава тежест и мащаб на действието, в което другояче изобилстват тийнейджърски смешки и останалите настоящи герои са хипотетични възпитаници в 11 клас. Но точно това е и едно от най-важните качества на кино лентата.

Всеки добър филм за Спайдър-Мен следва да бъде фокусиран върху най-важните характерности на основния воин – неговата човещина, накърнимост, любовта към околните му и страхотните му старания да балансира живота на супергерой с този на безпаричен младеж от Куийнс, отгледан от вуйна си. Това беше ядрото на сполучливите филми за Спайдър-Мен на режисьора Сам Рейми с Тоби Магуайър в основната роля, първите два от които остават ненадминати измежду акомодациите с присъединяване на героя.

„ Спайдър-Мен: Далече от вкъщи “ се приближава до тях най-вече точно с прелестната химия сред двамата си основни реализатори, Том Холанд и Зендая, които озаряват екрана в функциите на Питър Паркър и Ем Джей. Холанд продължава да играе ролята на Питър с забележим възторг и с готовност да задоволи изцяло почитателите на именития воин.

Но Зендая е още по-прецизна в осъществяването си от него.

Привидно лимитираната ѝ роля в лентата е в действителност най-важната в сюжета, персонажът ѝ е ключът към еволюцията и израстването на основния воин, а самата тя е принудена да върви по тънката граница сред това да основава неловки комични обстановки и това да бъде просто очарователна.

Двамата са като дуо от класическа сантиментална комедия и приземяват другояче зрелищния супергеройски филм, вършат го човешки и почтено прочувствен. За това спомагат и Мариса Томей и Джон Фавро, занимателни и чувствителни в своите осъществявания, които на собствен ред се завръщат в функциите на Мей Паркър и Хепи Хоган.

Лентата идва в комплект със подиуми по средата и след края на финалните си надписи. Втората от тях отключва забавни благоприятни условия за световното развиване на вселената на Marvel, само че първата е тази, която тотално трансформира бъдещия небосвод пред Спайдър-Мен и съдържа поява на именит поддържащ персонаж, която ме накара да викам и да аплодирам в киносалона като разпален почитател.

Затова и останете до самия завършек на „ Спайдър-Мен: Далече от вкъщи “, в случай че и когато решите да го гледате. Лято е, в киносалоните валят промоции, а никой различен филм от настоящия репертоар няма да ви даде по-класическо и качествено развлечение.

Още за кино четете тук!

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Георги Петров .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара За дома  DSK  <p>Уникални къщи, които са <strong>върху вода</strong></p> Иновативно! Къщи, които са върху вода (ВИДЕО)  <p>Растения, които <strong>отблъскват комарите </strong>от дома</p> Растения, които отблъскват комарите от вкъщи.box-DSK { margin: 50px 0; }.box-DSK img { width: 100%; height: auto; }.box-DSK.list-item:nth-child(1) { border-top: 0 none; }.box-DSK.list-item { background: #fff; padding: 15px 0; border-left: 15px solid #fff; border-right: 15px solid #fff; }.box-DSK.box-content { padding: 0; padding-top: 15px; border-left: 15px solid transparent; border-right: 15px solid transparent; border-bottom: 15px solid transparent; background: #136f52 url(`https://www.vesti.bg/resources/assets/dsk/dsk-wallpaper.jpg`) top center; } Не пропускай  Евростат: България под 7 млн., Европейски Съюз се усилва Евростат: България под 7 млн., Европейски Съюз се усилва  <br> Протест: Ние сме виновни за децата си, лекарите за здравето им <br>
Протест: Ние сме виновни за децата си, лекарите за здравето им
 <br> Дрехи, от които звездите са <strong> страдали същински </strong> <br>
Дрехи, от които звездите са страдали същински
 <br> Българинът, спечелил " />
Българинът, спечелил "Мистър Гей Европа ": По-различните не са нито страшни, нито са опасност
 1 Умна и красива: Амал Клуни впечатли с тирада (СНИМКИ)  1 Как се трансформираха актьорите „ От мястото на престъплението: Маями ” (СНИМКИ)  1 Меган Маркъл на разходка с бебе Арчи (СНИМКИ)  1 „ Златната Серина Уилямс “ се разголи за корица (СНИМКИ) --> АКЦЕНТИ  Умна и красива: Амал Клуни впечатли с тирада (СНИМКИ) Умна и красива: Амал Клуни впечатли с тирада (СНИМКИ)  Как се трансформираха актьорите „ От мястото на престъплението: Маями ” (СНИМКИ) Как се трансформираха актьорите „ От мястото на престъплението: Маями ” (СНИМКИ)  Меган Маркъл на разходка с бебе Арчи (СНИМКИ) Меган Маркъл на разходка с бебе Арчи (СНИМКИ)  „ Златната Серина Уилямс “ се разголи за корица (СНИМКИ) „ Златната Серина Уилямс “ се разголи за корица (СНИМКИ) Последни  <p>Класическо <span style= Класическо лятно кинозабавление в „ Спайдър-Мен:...  АИКБ за цената на тока: Кои са виновните АИКБ за цената на тока: Кои са виновните  Джилиан Андерсън Палавият Инстаграм профил на Джилиан Андерсън  Разрушения след мощната стихия в Гърция, невиждана от 35 година Разрушения след мощната стихия в Гърция, невиждана от 35...  <p>Караш с 80 км/ч &ndash; санкция 120&nbsp;000 евро</p> Караш с 80 км/ч – санкция 120 000 евро  <p>Ето кой чества през днешния ден, имен ден имат...</p> Ето кой чества през днешния ден, имен ден имат...  Доналд Тръмп Криптовалутите нямат стойност, разгласи Тръмп  <p>Прав ли е Путин за турбините и мъртвите птици</p> Прав ли е Путин за турбините и мъртвите птици  <p>Какво ще се случи в <strong>любовен план</strong> на всяка зодия това лято</p> Какво ще се случи в любовен проект на всяка зодия това...  Министърът на земеделието и храните Десислава Танева 15 къщи без посетители ще би трябвало да връщат европарите  <p>Най-голямата пустиня на Земята е в Тихия океан</p> Най-голямата пустиня на Земята е в Тихия океан  Българка почина след случай в Кушадасъ Българка почина след случай в Кушадасъ  Бойко Борисов, Зоран Заев в Министерския съвет. Архив - февруари 2019 година Нов балкански скандал: Заев ще реагира на...  Кола излетя от Автомагистрала Кола излетя от Автомагистрала " Струма ", трима в болница  <p>Идея: <strong>Тол такса</strong> за Северната тангента&nbsp;&nbsp;</p> Идея: Тол такса за Северната дъга  Жертва и 13 ранени при пожар в Топлоелектрическа централа край Москва Жертва и 13 ранени при пожар в Топлоелектрическа централа край Москва  <p>Работодателски организации сезираха Цацаров за тока</p> Работодателски организации сезираха Цацаров за тока  <p>Обявиха <strong>първо класиране</strong>: 10-те най-желани гимназии&nbsp;&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;</p> Обявиха първо класиране: 10-те най-желани...  <p>Предметите от всекидневието, които филмите ни накараха да<span style= Предметите от всекидневието, които филмите ни накараха да...  <p>Протест: Ние сме виновни за децата си, лекарите за здравето им&nbsp;&nbsp;</p> Протест: Ние сме виновни за децата си, лекарите за... Всичко от през днешния ден Виц на деня Стоят баща и синче камили. Малкият разпитва: - Тате, за какво ни е да носим тази гърбица? - В нея, моето момче, събираме вода и по този начин оживяваме… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българинът, спечелил  Деси Радева на 50! Моментите, в които всички приказваме за нея  Здравословната закуска, с която Биляна Йотовска започва деня  Анджелина Джоли озари Париж с невероятна рокля (СНИМКИ)  Бащата на народа, пред който българите плакаха  Учени: Най-евтиният метод да спрем световното стопляне Водещи вести  Министърът на земеделието и храните Десислава Танева 15 къщи без посетители ще би трябвало да връщат европарите  <p>Прав ли е Путин за турбините и мъртвите птици</p> Прав ли е Путин за турбините и мъртвите птици  Доналд Тръмп Криптовалутите нямат стойност, разгласи Тръмп  Българка почина след случай в Кушадасъ Българка почина след случай в Кушадасъ  <p>Караш с 80 км/ч &ndash; санкция 120&nbsp;000 евро</p> Караш с 80 км/ч – санкция 120 000 евро  <p>Ето кой пр </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР