Любопитно Камен Донев, човекът-сцена, празнува своя 49-и рожден ден! Актьор,

...
Любопитно Камен Донев, човекът-сцена, празнува своя 49-и рожден ден! Актьор,
Коментари Харесай

Камен Донев, човекът-сцена, празнува своя 49-и рожден ден!

Любопитно Камен Донев, човекът-сцена, чества своя 49-и рожден ден! Актьор, режисьор, драматург и хореограф, приключва компетентност " Актьорско майсторство " в НАТФИЗ през 1993 година  Василена Василева 15 април 2020, 12:29  Великденско ентусиазъм: Как да си приготвим козуначено руло
Великденско ентусиазъм: Как да си приготвим козуначено руло
 Мистериозният Назарет - нови разкопки изясняват някои древен разкази за Исус
Мистериозният Назарет - нови разкопки изясняват някои древен разкази за Исус
 Златистият гвенон е под опасност, какво вършат, с цел да го спасят?
Златистият гвенон е под опасност, какво вършат, с цел да го спасят?
 Насред COVID-19: Кендъл Дженър и Джъстин Бийбър взривиха обществените мрежи
Насред COVID-19: Кендъл Дженър и Джъстин Бийбър взривиха обществените мрежи
 Филип Киркоров разпродава облеклата и обувките си
Филип Киркоров разпродава облеклата и обувките си
 Как прекарват в изолираност три красиви, млади и известни БГ девойки – Симона, Дара Екимова и Мари Константин
Как прекарват в изолираност три красиви, млади и известни БГ девойки – Симона, Дара Екимова и Мари Константин
 Най-лошият табиет на всяка зодия по време на сантиментална среща
Най-лошият табиет на всяка зодия по време на сантиментална среща

" Откраднат живот " с признателност към медиците

ктьор, режисьор, драматург и хореограф. Камен Донев е прочут със своите авторски моноспектакли "Възгледите на един преподавател за националното творчество " и "Възгледите на един преподавател за всеобщата култура ".

Роден е в гр. Русе на 15 април през 1971 година

Завършва компетентност "Актьорско майсторство " в НАТФИЗ през 1993 година в класа на проф. Крикор Азарян и доцент Тодор Колев.

Камен Донев: Психическата дисторция на българина - почтена за Гинес

От 1994 година до 2009 е артист в Театъра на Българската войска в София.

През 2000 и 2001 година взе участие в българското телевизионно предаване "Улицата " на режисьора Теди Москов.

До момента е изиграл над 40 функции в театъра и киното и е написал повече от 30 драматургични произведения. Реализирал е авторски постановки и хореография. Има участия в български и интернационалните театрални фестивали.

Знаменитият цигулар Ара Маликян: България е специфична за мен

През ноември 2006 година е оповестен сборникът му "Всичко дотук – текстове за спектакъл, кино и телевизия ", съдържащ текстове от дългогодишното му творчество.

Въпреки че е творил в чужбина, в работата си Камен Донев се усеща най-добре в България и не вижда смисъл "да радостни непознати хора ".

Казва, че има доста работа, а "който работи е благополучен, основава нещо, усеща се нужен ".

Потъваме. Можем ли да се спасим?

Определя се като "весел човек ", който все пак не е изцяло удовлетворен от живота си и счита, че простотията, мързелът, завистта и чалгата убиват вдъхновението в България, а мехлемът против тях е "влизаш в библиотеката и четеш ".

Според Камен Донев иронията е най-висшето възприятие на интелектуално задоволство. Въодушевява от високите скорости и е буен обожател на картинга. Обича също електронните игри.

Бляскав театър със звездните солисти на Болшой спектакъл за пръв път в НДК

Ето и едни от най-гениалните му и занимателни мисли

"… по този начин да обичаш индивида, че да искаш не да го притежаваш, а да му принадлежиш. Да го виждаш всеки ден, да живееш за него, а не за себе си. И на този свят, и на оня! Завинаги! "

"Всеки мъж самичък си слага "оценка ", избирайки дамата до себе си. Някой избират шестицата, други се правят оценка за междинен "

"Чужденците идват у нас и се женят… Предствете си от какво бягат? "

"Прасето е една добра метафора за актуалния българин. То обича да го хранят, лута се по през целия ден из кочината, в същото време е по някакъв метод предостатъчно и нападателно. "

"Когато човек разяснява, би трябвало първо да си зададе въпроса – "А какво направих аз? ".

"Човек има съзнателна и несъзнателна автобиография. За своята несъзнателна такава мога да кажа, че съм приключил специалности, за които не знам и не държа да знам ".

По тематиката  Кевин Харт ще става още веднъж баща Кевин Харт ще става още веднъж баща  Тийн любимци и пленяващ сюжет в новия уеб сериал „ Аз съм Изи “ Тийн любимци и пленяващ сюжет в новия уеб сериал „ Аз съм Изи “  Даниел Крейг e по-откровен от всеки път Даниел Крейг e по-откровен от всеки път  Как да си останеш у дома, в случай че домът ти е опустошен? Как да си останеш у дома, в случай че домът ти е опустошен?

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Василена Василева .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Ужас в Съединени американски щати, десетки жертви, винят карантината - Свят | Vesti.bg Ужас в Съединени американски щати, десетки жертви, винят карантината - Свят | Vesti.bg  Ужас в Съединени американски щати, десетки жертви, винят карантината Ужас в Съединени американски щати, десетки жертви, винят карантината  <br> Разтърсващо победно осъществяване в „ Като две капки вода “ <br>
Разтърсващо победно осъществяване в „ Като две капки вода “
 Филип Киркоров разпродава облеклата и обувките си Филип Киркоров разпродава облеклата и обувките си Последни  Танева: Да минимизираме изхвърлянето на храна и да оцелеят нашите фермери Танева: Да минимизираме изхвърлянето на храна и да...  <p><strong>Камен Донев</strong>, човекът-сцена, <strong>празнува</strong> своя <strong>49-и рожден ден!</strong></p> Камен Донев, човекът-сцена, чества своя 49-и рожден...  Живко Тодоров Новият изпълнителен шеф на ББР е Живко Тодоров  Волен Сидеров Волен Сидеров е разгласен за общодържавно търсене  Как да си останеш у дома, в случай че домът ти е опустошен? Как да си останеш у дома, в случай че домът ти е опустошен?  Фандъкова: По-строг режим на напредване във „ Филиповци “ и „ Факултета “ Фандъкова: По-строг режим на напредване във...  Експерт за ковид: Вярвам, че е вероятен колективен имунитет Експерт за ковид: Вярвам, че е вероятен колективен...  Европейска комисия утвърждава помощ от 770 млн. евро за покриване на част от заплатите у нас Европейска комисия утвърждава помощ от 770 млн. евро за покриване на част...  Великденско ентусиазъм: Как да си приготвим козуначено руло Великденско ентусиазъм: Как да си приготвим козуначено...  Гугъл създава свои процесори за устройствата си Гугъл създава свои процесори за устройствата си  Започва всеобщо тестване на близо 2000 поданици на Паничерево Започва всеобщо тестване на близо 2000 поданици на...  Къде са най-големите огнища на COVID-19 в България Къде са най-големите огнища на COVID-19 в България  <p>Бум на инфарктите на фона на рецесията с коронавируса</p> Бум на инфарктите на фона на рецесията с ковид  Мистериозният Назарет - нови разкопки изясняват някои древен разкази за Исус Мистериозният Назарет - нови разкопки изясняват някои...  ЕКО България подарява 100 000 лева в битката против COVID-19 ЕКО България подарява 100 000 лева в битката против COVID-19  <p>Едни от <strong>най-свещените места</strong> за българите&nbsp;(СНИМКИ)</p> Едни от най-свещените места за българите (СНИМКИ)  Как ще се връщат надвзетите пари за парното и газа Как ще се връщат надвзетите пари за парното и газа  Симона и Велислав Симона и Велислав: Нашата тактика бе да бъдем себе си  Bentley Flying Spur First Edition Хората пощуряха, кръщават децата си на коли  735 са инфектираните с COVID-19, умрелите са 36 души 735 са инфектираните с COVID-19, умрелите са 36 души Всичко от през днешния ден Виц на деня - А когато карантината завърши, какво ще вършиме? - Ще се напия! - Извинете, само че Вие и по този начин цяла карантина пихте... - И какво може… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Борисов: Стоката от затворените борси да отиде за бедните Борисов: Стоката от затворените борси да отиде за бедните  Българските лекари: Нека да не трансформираме лечебните заведения в морги Българските лекари: Нека да не трансформираме лечебните заведения в морги  Урсула фон дер Лайен: Възрастните хора да останат в изолираност до края на годината Урсула фон дер Лайен: Възрастните хора да останат в изолираност до края на годината  Мутафчийски: Напът сме сами да провалим всичко Мутафчийски: Напът сме сами да провалим всичко  81-годишен дядо подари пенсията си за лекарите във Видин 81-годишен дядо подари пенсията си за лекарите във Видин  Денят, в който България полетя в космоса Водещи вести  735 са инфектираните с COVID-19, умрелите са 36 души 735 са инфектираните с COVID-19, умрелите са 36 души  Волен Сидеров Волен Сидеров е разгласен за общодържавно търсене  Къде са най-големите огнища на COVID-19 в България Къде са най-големите огнища на COVID-19 в България  Живко Тодоров Новият изпълнителен шеф на ББР е Живко Тодоров  Фандъкова: По-строг режим на напредване във „ Филиповци “ и „ Факултета “ Фандъкова: По-строг режим на напредване във „ Филиповци “ и „ Факултета “  Експерт за ковид: Вярвам, че е вероятен колективен имунитет Експерт за ковид: Вярвам, че е вероятен колективен имунитет  <p>Бум на инфарктите на фона на рецесията с коронавируса</p> Бум на инфарктите в болница в Русе на фона на рецесията с ковид  Европейска комисия утвърждава помощ от 770 млн. евро за покриване на част от заплатите у нас Европейска комисия утвърждава помощ от 770 млн. евро за покриване на част от заплатите у нас
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР