Любопитно Как прекарват в изолация три красиви, млади и популярни

...
Любопитно Как прекарват в изолация три красиви, млади и популярни
Коментари Харесай

Как прекарват в изолация три красиви, млади и популярни БГ момичета – Симона, Дара Екимова и Мари Константин

Любопитно Как прекарват в изолираност три красиви, млади и известни БГ девойки – Симона, Дара Екимова и Мари Константин Уроци, домашни любимци и онлайн връзки вълнуват актрисите в новия тийн сериал “Аз съм Изи ” 14 април 2020, 07:20  Най-лошият табиет на всяка зодия по време на сантиментална среща
Най-лошият табиет на всяка зодия по време на сантиментална среща

" Откраднат живот " с признателност към медиците
 Животът на Елизабет II в сянката на ковид
Животът на Елизабет II в сянката на ковид
 Нубийският козирог - по какъв начин оцелява под жаркото пустинно слънце
Нубийският козирог - по какъв начин оцелява под жаркото пустинно слънце
 Вижте тайните на Никол Шерцингер за красива кожа
Вижте тайните на Никол Шерцингер за красива кожа
 Цветница е! Имен ден честват...
Цветница е! Имен ден честват...
 Ето за какво в никакъв случай да не сядате на леглото с облеклата, с които сте били на открито
Ето за какво в никакъв случай да не сядате на леглото с облеклата, с които сте били на открито
 Днес е огромен празник! Вижте кой чества...
Днес е огромен празник! Вижте кой чества...

ече тъкмо месец цяла България се намира в изключително състояние и хората остават в домовете си и лимитират по всякакъв начин своите контакти, с цел да предпазят себе си и своите близки.

Какво се случва в домовете на три прелестни млади девойки, известни на българската публика със своите разнородни гении? Чаровната инфлуенсърка Мари Константин, певицата Дара Екимова и влогърката Симона Милушева са част от новия уеб сериал „ Аз съм Изи “ във Vbox7.

Тийн сериалът споделя за една ученическа история, в която основната героиня Изи влиза в ролята на мачмейкър и съумява да откри половинка за всеки свои съученик. Обичана от всички учители, отлична ученичка с същински другари до себе си, животът на Изи в действителност наподобява слънчев и прелестен. Но нещата не постоянно са такива, каквито наподобяват. Всичко се обръща в живота на Изабела и от най-харесваната в учебно заведение, тя се трансформира във зложелател номер едно на всички свои съученици. Една на пръв взор допустима обич ще я въвлече в заплетени интриги, изменничества и неистини. Изи ще изгуби най-близката си другарка и ще се бори да завоюва още веднъж доверието и уважението на своите близки. Неочаквани обрати и доста напрегнати моменти ще държат в напрежение от самото начало аудиторията на сериала.

Само за седмица планът „ Аз съм Изи “ има към този момент хиляди почитатели в обществените мрежи – TikTok, Instagram & Фейсбук и аудитория, която чака с неспокойствие всеки идващ епизод.

Какво вълнува актрисите, които се превъплъщават в основните женски функции по време на изключителното състояние - Симона, Дара и Мари? Трите девойки ни „ пуснаха “ в домовете си и ни описаха най-любопитното от един собствен ден. За най-младите това да си седят най-вече у дома и да лимитират изцяло контактите си може би се оказва най-трудно. И въпреки всичко и трите споделиха, че се усещат добре и употребяват времето, с цел да свършат неща, които дълго са отлагали. Освен, че ни описаха по какъв начин запълват времето си, ни споделиха и тяхното мнение по въпроса „ има ли потребност в днешно време от мачмейкър или обществените мрежи са задоволителни да си намериш половинка “.

Вижте тази обява в Instagram.
Аз съм Изи! Скоро във @vbox7com

Публикация, споделена от Аз съм Изи (@azsamizi) на Мар 25, 2020 в 7:40 PDT

17-годишната Симона ни описа, че по време на отдалеченото образование от вкъщи си се усеща доста по-ангажирана в образователния час, тъй като няма фактори, които да я разсейват. Намира повече време за себе си и се усеща извънредно удобно без грим и стегнати дънки, а компания най-често й прави нейното куче Моли.

Вярва, че и в днешното съвременно време, всеки от нас познава най-малко един „ мачмейкър “, човек, който има доста контакти и постоянно може да те запознае с някого. За Симона обществените мрежи, обаче не са най-хубавата алтернатива за запознанства за връзка и счита, че не е безвредно да излизаш на „ слепи “ срещи, защото в никакъв случай не знаеш, кой стои зад акаунта в обществената мрежа. По време на изключителното състояние най-вече й липсва планината и нейната баба. Това ще е и първото нещо, което желае да направи - да отиде на посетители на баба си, а по-късно да хапне суши с другари.

Как се превъплъщава в ролята на основната актриса Изи в сериала, гледайте първи епизод.

Вижте тази обява в Instagram.
Аз съм Радина! И скоро ще разберете каква е моята роля
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР