Любопитно Дейвид Гарет пристига в София с новото си световно

...
Любопитно Дейвид Гарет пристига в София с новото си световно
Коментари Харесай

Дейвид Гарет пристига в София с новото си световно турне

Любопитно Дейвид Гарет идва в София с новото си международно турне Дейвид стопира дъха на феновете си с един необикновен микс от нови композиции 10 декември 2019, 17:01  Дейвид Гарет идва в София с новото си международно турне
Дейвид Гарет идва в София с новото си международно турне
 Малмьо - едно от бижутата на Швеция (СНИМКИ)
Малмьо - едно от бижутата на Швеция (СНИМКИ)
 Михаела Маринова: Борех се да направя Гарвана обичан за хората
Михаела Маринова: Борех се да направя Гарвана обичан за хората
 Проверете: Колко хора по света имат същата фамилия като вас?
Проверете: Колко хора по света имат същата фамилия като вас?
 Да си спомним: Най-емблематичните фотоси на десетилетието
Да си спомним: Най-емблематичните фотоси на десетилетието
 Разказ за стила - преди и в този момент
Разказ за стила - преди и в този момент
 Обявиха номинациите за премиите “Златен глобус ”
Обявиха номинациите за премиите “Златен глобус ”
 Теа сподели нова сладка фотография с щерка си Амая Шопова
Теа сподели нова сладка фотография с щерка си Амая Шопова

иртуозният цигулар Дейвид Гарет включи София на 25 октомври 2020, зала Арена Армеец, в международното си юбилейно турне “UNLIMITED – LIVE” 2020!

Понастоящем продукцията се радва на свръхестествен триумф из целия свят - от Германия, през Полша и Италия, до Турция и Израел.

С помощта на най-новите технологии, които смесват тон и визуалност, “UNLIMITED – LIVE” показва един свръхестествен и невъобразим до този миг театър, в който публиката се потапя в в действителност незпитвано, съвсем кинематографично-музикално прекарване.

Цигуларят-рокзвезда стопира дъха на феновете си с един необикновен микс от нови композиции, unplugged аранжименти и неповторими непредставяни версии на най-големите си шлагери!

Независимо дали става въпрос за иконичните кросовър поп и рок части от творчеството на музикалната легенда или осъществявания от класическия му репертоар, Дейвид Гарет за следващ път ще докара до възторг публиката със своята галактическа виртуозност. Новото му шоу, по едно и също време наелектризиращо ситуацията до степен на екзалтираност, само че и доста персонално и интимно, към този момент си завоюва над 200 000 фена в международен мащаб към сегашния миг на обиколката, стартирала единствено преди месеци и към този момент минала през Европа и Азия като буря.

Няколко любопитни обстоятелството за рок звездата с цигулка в ръка - Дейвид Гарет

Името на турнето “UNLIMITED” ( “Безгранично”) въобще не е инцидентно - Дейвид Гарет в никакъв случай не е допускал да бъде лимитиран в избрани музикални рамки и точно пристрастеността му към експериментаторство и музикалната креативност раждат едно феноменално шоу, събрало в себе си необятна гама от музикални стилове, подплатена от невиждани визуализации.

Музикалният талант съумява освен да притегли напълно нова аудитория, която се любува както на кросовър течението, по този начин и на класическата музика - той е и иноватор-инструменталист, ползващ цигулката с изключение на като типичен и по този начин и като инструмент, с който се прави рок музика.
Неповторимият цигулар Дейвид Гарет с концерт в София  Дейвид Гарет  Дейвид Гарет  Дейвид Гарет  Дейвид Гарет
Неговите опияняващи тълкования като “Purple Rain” или “Smells Like Teen Spirit”, спиращите дъха с хубостта си версии на класики като “Nothing Else Matters” или “November Rain” и новата му поредност на международни поп и рок шлагери като “Viva la vida” или “Hey Jude”, дружно с аранжиментите му на обичайните типичен съкровища измежду които “Пета симфония” на Бетовен или “Лунна светлина” на Дебюси към този момент си завоюваха милиони почитатели по целия свят, станали правилни почитатели на творчеството на Дейвид Гарет за цялостен живот.

Дейвид Гарет: Най-големият ми триумф е, че в никакъв случай не се отхвърлям

Наричан Паганини на поп звездите и Джими Хендрикс на цигуларите, Дейвид Гарет е „ Цигуларят на Дявола “ на нашето време, интернационална суперзвезда, която вълшебен смесва мелодиите на Металика и Моцарт. Окачествен е като пионерът в модерното „ кросоувър “ течение, както и като един от най-талантливите и виртуозни музиканти. Дейвид се усеща еднообразно „ вкъщи си “, без значение дали извършва най-сложните типичен композиции дружно с водещи международни оркестри и диригенти или свири неостаряващите рок класики на огромните и препълнени игрища.

Обожаван от милиони почитатели по целия свят, Дейвид Гарет е продал милиони билети и е спечелил 24 златни и 16 платинени награди на най-разнородни музикални конгреси в градове като Хонг Конг, Германия, Мексико, Тайланд, Бразилия, Сингапур и доста други.

Билетите за “UNLIMITED – LIVE” 2020 на Дейвид Гарет в София, 25 октомври 2020 година могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим в цялата страна на цени от 65 лв., 75 лв., 85 лв., 105 лв., 125 лв., 165 лв. и ВИП 185 лв..

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Дейвид Гарет София концерт цигулар музика .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Пълен парадокс, рискова кола със стърчаща гума в София Пълен парадокс, рискова кола със стърчаща гума в София  <br> <strong> Най-бруталните случаи </strong> на потъпкване на <strong> човешките права </strong> <br>
Най-бруталните случаи на потъпкване на човешките права
 <br> Теа сподели с щерка си Амая Шопова <br>
Теа сподели с щерка си Амая Шопова
 Обявиха номинациите за премиите “Златен глобус ” Обявиха номинациите за премиите “Златен глобус ” Последни  <p><strong>Дейвид Гарет</strong> идва в София с новото си международно турне</p> Дейвид Гарет идва в София с новото си международно турне  Правилата за играта Правилата за играта  <p>Инцидент в учебно заведение: стълбище се пропука</p> Инцидент в учебно заведение: стълбище се пропука  <p><strong>Малмьо</strong> - едно от бижутата на Швеция (СНИМКИ)</p> Малмьо - едно от бижутата на Швеция (СНИМКИ)  Йорданка Фандъкова До 2 години затвор и солидна санкция за горене на гуми  „ Книговище “ провежда национално съревнование по четене „ Книговище “ провежда национално съревнование по четене  <p>Илон Мъск върти кръгчета с киберпикапа в Ел Ей</p> Илон Мъск върти кръгчета с киберпикапа в Ел Ей  Извънредна обстановка! Катастрофа и приключване на газ на Цариградско шосе Извънредна обстановка! Катастрофа и приключване на газ на...  <p>Каква е повода за гибелта на ученичката от Враца</p> Каква е повода за гибелта на ученичката от Враца  Ердоган се разгласи срещу Нобеловата премия за Хандке Ердоган се разгласи срещу Нобеловата премия за Хандке  Михаела Маринова: Борех се да направя Гарвана обичан за хората Михаела Маринова: Борех се да направя Гарвана обичан за...  Почина вокалистката на Роксет Мари Фредриксон Почина вокалистката на Роксет Мари Фредриксон  Средният застрахователен приход е над 1000 лева Средният застрахователен приход е над 1000 лева  Путин за удара по Русия: Политически стимулирано Путин за удара по Русия: Политически стимулирано  <p>Жена трансформира <strong>стари вагони</strong> в неповторим <strong>дом </strong>(СНИМКИ)</p> Жена трансформира остарели вагони в неповторим дом (СНИМКИ)  Бет Харт Отлагат концерта на Бет Харт довечера заради...  <p><strong>Проверете:</strong> Колко хора по света имат същата фамилия като вас?</p> Проверете: Колко хора по света имат същата фамилия като...  Бутат къщи в Пловдив: Къде ще идем в този момент Бутат къщи в Пловдив: Къде ще идем в този момент  <p>Най-емблематичните <strong>снимки на десетилетието</strong></p> Най-емблематичните фотоси на десетилетието  Почина Юрий Лужков Почина Юрий Лужков Всичко от през днешния ден Виц на деня - Докторе, всичко ме боли. - Съсредоточете се, за всичко няма да Ви стигнат парите! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Хиляди българи се сбогуваха с великите Deep Purple  Непризнатият, непокорният, неспокойният. Вапцаров  Стоянка Мутафова: Кралицата на българската комедия  Изкуство: банан, залепен с тиксо, коства 120 000 $  Наум Шопов и Теа Минкова станаха родители  Къде в София всяка събота се случва знамение Водещи вести  Извънредна обстановка! Катастрофа и приключване на газ на Цариградско шосе Извънредна обстановка! Катастрофа и приключване на газ на Цариградско шосе  Почина вокалистката на Роксет Мари Фредриксон Почина вокалистката на Роксет Мари Фредриксон  <p>Каква е повода за гибелта на ученичката от Враца</p> Каква е повода за гибелта на ученичката от Враца  <p>Стрелецът от болничното заведение се самоуби, шест жертви</p> Стрелба в болница в Чехия, шестима убити  Момиче пропадна в парк във Велинград, с тежки изгаряния е Момиче пропадна в парк във Велинград, с тежки изгаряния е  Путин за удара по Русия: Политически стимулирано Путин за удара по Русия: Политически стимулирано  Бет Харт Отлагат концерта на Бет Харт довечера заради заболяване  Средният застрахователен приход е над 1000 лева Средният застрахователен приход е над 1000 лева  <p>Жена трансформира <strong>стари вагони</strong> в неповторим <strong>дом </strong>(СНИМКИ)</p> Жена трансформира остарели вагони в неповторим дом  <p>Инцидент в учебно заведение: стълбище се пропука</p> Инцидент в учебно заведение: стълбище се пропука  Йорданка Фандъкова До 2 години затвор и солидна санкция за горене на гуми
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР