Любопитна история, свързана с идването си в ЦСКА - София,

...
Любопитна история, свързана с идването си в ЦСКА - София,
Коментари Харесай

Бивш ас на ЦСКА - София: В България ме посрещнаха с пистолет

Любопитна история, обвързвана с идването си в ЦСКА - София, описа някогашният плеймейкър на отбора Тиаго Родригес. Португалецът игра за “червените ” в интервала 2017-2021 година, а сега е част от втородивизонния турски Генчлербирлиги. 

“Когато отидох в България, притежателят на клуба беше споделил, че на летището ни чака един господин. Пристигнахме, видях един мъж с револвер и си помислих, че би трябвало да е служител на реда тук, на летището. Никой различен не се появи. Обадихме се на президента, той настоя, че неговият човек към този момент е там. Казах, че там има единствено един човек с револвер и босът удостовери: “Това е той ”, описа Тиаго пред tribuna.expresso.pt. 

“Тогава минахме през доста разрушени региони, видях колите по пътя и като че ли нямаше правила за шофиране, всеки правеше каквото си желае. Центърът на София е страховит, само че периферията е с доста порутени здания, доста съсипия. Рубен Пинто ми откри апартамент, в действителност аз се нанесох в неговия, тъй като той се местеше ”, описа още Тиаго Родригес.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР