Любомира Ганчева участва в заседанията на кризисния щаб за “кризата

...
Любомира Ганчева участва в заседанията на кризисния щаб за “кризата
Коментари Харесай

Любимка на путинската пропаганда е в кризисния щаб за газа -

Любомира Ганчева взе участие в съвещанията на спешния щаб за “кризата ” с газа като шеф на кабинета на служебния министър Росен Христов, съгласно известия на държавното управление. В същото време тя е оповестена за заплаха за националната сигурност на Украйна от и е обичан воин на съветската агитация, като заместник-председател на партия “АВБ ”.

Причините за попадането на Ганчева в неофициалния “черен лист ” на Украйна са няколко. Първата е “нарушаване на суверенитета и териториалната целокупност на Украйна ” поради присъединяване ѝ в Ялтинския интернационален стопански конгрес през април 2019 година в нелегално анексирания остров Крим. Следващите аргументи - участване в пропагандистки мероприятия на страната агресор против Украйна и опити за заверка на анескирането са разследване от присъединяване и във форума.

При присъединяване си във форума и медийните изяви около него Ганчева “създава ” ред заглавия, употребявани от съветските пропагандни издания. Така да вземем за пример държавната РИА Новости излиза със заглавие “От България дадоха обещание да се разгласят против антуруските наказания в Екологичен потенциал ”, а от “новината ” поема по безчет съветски новинарски уеб сайтове и агрегатори на вести. Това, че Ганчева е заместник-председател на извънпарламентарна партия АБВ, която няма евродепутати няма огромно значение

През идната година - 2020 година, Ганчева още веднъж е в съветските вести, като наблюдаващ на референдума, с който беше изменена съветската конституция, с цел да може Владимир Путин да бъде президент още 2 мандата. “За мен методът на организация на гласоподаване е пример, всичко е проведено доста добре ”, споделя Ганчева, представена от Рамблер и прибавя, че ще употребява получения в Русия опит за реформиране на българската изборна система.

Поканата на “международни наблюдаващи ”, с цел да легитимират рефендума, е необятно отразена от към момента съществуващите съветски опозиционни медии, като фокусът е върху това, че “наблюдателите ” са от маргинални и крайнодесни европейски обединения.

В същото време в публично изказване на европейската работа за външно деяние се споделя, че Европейски Съюз чака да бъдат съществено разследвани всички заявки и известия за изборни нарушавания, измежду които насила към гласоподаване, неведнъж гласоподаване, нарушение на тайната на вота и приложимост на мощ от полиция над публицист, следил гласуването. Guardian назовава референдума “шоу ” и “псевдовот ” поради неналичието на про- и анти пропаганда и игрите с дарове за увеличение на присъединяване в референдума. 

Пак пред Регнум през ноември същата година Ганчева твърди, че Русия се отнася към непознатите сътрудници по-либерално, в сравнение с Съединени американски щати и Европа. По-малко от две години по-късно, благодарения на закона за непознатите сътрудници, Путин се разправил съвсем с цялата си съпротива. Почти всички самостоятелни публицисти са или в пандиза, или в емиграция.



През 2021 година Ганчева още веднъж е във съветските вести с помощта на близкия до Кремъл уебсайт ruposters.ru, който цитира “притесненията ѝ ”, че " недоказаното " отравяне на Навални “се употребява за задълбочаване на рецесията сред Европа и Русия и даже за застрашаване на взаимноизгодни енергийни планове! ". Сайтът цитира нейно изявление във фейсбук профила и, а думите и са подети от доста съветски уеб сайтове. 

Любомира Ганчева е консултант по стопанска система на президента Румен Радев от 12 април 2021 година Въпреки че тази страница към този момент не участва на формалния му уебсайт, това може да се види в кешираната версия. Във втория мандат на президента е назначена за консултант по стопанска система и вложения с декрет от 22 януари 2022 година, а през март е преназначена на длъжността консултант по енергетика, промишленост и селско стопанство.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР